- 2012-03-18
- 10,107
- 80,178
با سلام
اینکه استاد میفرمایند مدار بصورت تجربی تست شده صحیح است اما شرایط تست هم اهمیت داره
به نظر بنده مدار ارایه شده بصورت کلی برای آمپلی فایر های با توان ضعیف و متوسط زیر ۳۰ وات کاربردی هست
اما برای توان های بالاتر دوتا مشکل خودنمایی خواهند کرد
۱- در آمپلیفایر های با تغذیه متقارن خازن باید الزاما و حتما بایپلار باشد که من با مطالعه این ۸ صفحه فقط یک کامنت دیدم که اشاره کرده باشد فکر کنم جناب خادم بودن
حالا درنظر بگیرید مثلا یک خازن بایپلار مثلا۶۸۰۰ میکرو ۱۰۰ ولت میتونه چه ابعاد و قیمتی داشته باشه
۲- مساله esr هست که برای آمپلی فایر های خودرویی با امپدانس خروجی ۲ اهم قابل تشخیص هست و بصورت کلی قابل استفاده نیست
اما همونطور که در ابتدا عرض کردم
بصورت کلی در اکثر موارد کاربرد های معمول مدار ارائه شده قابل استفاده هست
تشکر از جناب غزال که هم استانی مون هستن و مدتهاست از اطلاعاتشون استفاده میکنم
درود
ضمن تشکر .
شما صورت مسئله را اشتباه گرفتید .
موضوع ، حفاظت از بلندگو است ، بویژه بلندگوهای تست تعمیرگاه ، اگرچه برای کلیه بلندگوهای سیار و پرقدرت هم قابل استفاده است.
اما در آمپلیفایرهای خاص و بسیار نادر ، هرچند ، خازن سری
عامل خسارتی نمیشه اما مانع هدایت سیگنال به بلندگو میشه و در پست 1 تاپیک به این موضوع نیز تاکید شده
قابل ذکر است بدلایل مشخص و معلومی که سخن را طویل میسازد و مجال گفتن نیست با این شیوه در آمپلیفایرهای بسیار خاص و نادر فقط یک لحظه صدا دارید اما در بیش از 99 درصد از آمپلیفایرها قابل استفاده است
بنابرین اگر استثنائا برای تست آمپلیفایری به چنین آمپلیفایری برخورد کردید از بلندگوی مجهز به خازن سری استفاده نکنید
( البته هیچگونه خسارتی وارد نمیکند ) سپاس
آخرین ویرایش: