hossein_m_s2006
کاربر
- 2006-11-28
- 10
- 42
امید جان منظورم اینه وقتی خارج از سیستم ( فقط پاور ) به برق میزنمسلام
دوست من منظور از وقتی به برق میزنم وقتی است ک بار روی آن میگزاری؟وقتی است ک آنرا به سیستم وصل میکنی؟
برکت خداوند با شما باد
امید جان منظورم اینه وقتی خارج از سیستم ( فقط پاور ) به برق میزنمسلام
دوست من منظور از وقتی به برق میزنم وقتی است ک بار روی آن میگزاری؟وقتی است ک آنرا به سیستم وصل میکنی؟
برکت خداوند با شما باد
با سلام
یک پاور گرین مدل gp580b دستم رسیده که میگه خواست کامپیوتر ور بشورن و داخلش آب ربختن دیگه روشن نشده
پاور رو باز کردم ،فیوز و تمام قطعات هدسینگ اول رو چک کردم همگی سالم بودن،خازن صافی بزرگ هم همینطور،راستش نمی دونم کجا باید دنبال عیبش بگردم
متشکرم
سلام پاور من به ضربه خورده بطوریکه بدنه تا حدودی تا شده بود.قبل از ضربه خوردن مشکلی نداشت
بورد را دقیق بازرسی کردم.قطعی و شکستگی یا اتصال کوتاه نداشت.تقریبا مطمئن بودم مشکلی وجود ندارد.وقتی پاور را به برق وصل کردم،متوجه صدایی مثل تیک تیک از داخل یک خازن خروجی شدم.بعد از چند لحظه خازن ترکید.احتمال دادم چون ترانس سنگینه احتمالا اشکال مربوط به ترانسه.چسب روی ترانس را باز کردم اما مشکلی ندیدم.خازن را عوض کردم ولی خروجی همه سیم ها صفر است.
واقعا برام عجیبه که چرا این اتفاق افتاد
[[/IMG]
فيوز سالمه؟ درضمن به قطب خازن توجه کردي؟!
يه پاور دارم که برق گرفتگي خفيفي داره!
وقتي فازمتر رو ميزارم به بدنه پاور روشن ميشه! دوتا خازن سراميکي روي ولتاژ ورودي هست که بين سيم ارت يا همون اتصال بدنه قرار گرفتن! وقتي سيم اتصال بدنه رو جدا ميکنم بدنه پاور ديگه برق دار نيست! ولتا