آی پی امداد
abtahi

بخورد سرد اعصاب خورد کن

.hojat.

کاربر
2024-08-05
6
1
ایران .شیراز
سلام خدمت متخصصین عزیز
دوستان من یک دستگاه بخور سرد دارم که تقریبا تمام قطعاتش رو عوض کردم ولی قدرتش کمه. اول که کلا کار نمی‌کرد و با تعویض ترانزیستور و خازن های پلی استر درست شد. فقط الان قدرت تولید بخار کمه.
لازم به ذکره که ترانزیستور bu406رو عوض کردم دیدم کار نمیکنه. یکی از دوستان گفت ترانزیستورهای بازار اکثرا فیک هستن. منم به جاش یه ترانزیستور 13007انداختم. الان خوب شده ولی قدرتش کمه و بخار کم تولید می‌کنه.

مولد پیزوالکتریک بخار تعویض شد
منبع تغذیه هم دو ولتاژ ۲۸ و ۱۲ رو تولید می‌کنه
تصویر برد مولد بخار رو میذارم

مشاهده فایل‌پیوست 221128
درود‌.عزیزم بنظر من ولتاژ بیشتراز حد به مدار اعمال شده و اهم مقاومت ها و یا ASRخازنهای مدار تغییر کرده.باید به مقدار ولت و جریان لازم توجه داشته باشید .اینطور نیست که اگه ولتاژ بیستری به مداری اعمال کنید قدرت اون افزایش یابد.ده اهم ها قهوه ای مشکی قهوه ای بیشترین آمار خرابی را دارن .ماژول های بخار سرد چهار پیزو که من دیدم معمولا با شارژر موبایل کار میکنند.و قیمتی زیر دویست تومان دارند.که در صورت خرابی ارزش تعمیر ندارن .پول چهارتا پفک هست .فرزاد الکترونیک ۱۸۵ت میتونی سفارش بدی.اما اگه برا لذت تعمیر میخوای اینکار رو انجام بدی کمکت میکنم .دوتا ترانزیستور هم داخل مدار شما هست و یه دونه دیود که بشدت مشکوک هستند.حتما بیرون مدار قطعات را چک کنید.و در صورت اطمینان از سلامت قطعه دوباره نصب کنید .موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza_m72
بالا