آی پی امداد
abtahi

بخورد سرد اعصاب خورد کن

mp22222

کاربر
2017-11-06
19
10
خرم آباد
درود. به نظرم مشکل اصلی دستگاه شما کم بودن جریان خروجی پاور دستگاه اونم بخش 28 ولت تغذیه پیزوالکتریک باشه. نوشته بودین که با لامپ رشته ای تست کردین سالم بود. لامپ های رشته ای نوع فندقی با توان اسمی ده وات خودرویی منظورتونه؟ حتما دو تا رو با هم سری کردین تا تحمل 28 ولت رو داشته باشن. این مدل لامپ ها حدود 0.75 آمپر در 14 ولت جریان می کشن و دو تا سری آنها کمتر از یک و نیم آمپر میشه در حالی که این دستگاه بخور سرد 28 ولتی به جریان بیشتر از دو آمپر نیاز داره. اگر برچسب مشخصات دستگاه رو بذارید و توان مصرفی اون به وات رو قرار بدید دقیقتر میشه نظر داد.

اگر بتونین تغذیه 28 ولت پیزو رو از پاور دستگاه جدا کنید و با منبع تغذیه آزمایشگاهی 5 آمپر ولتاژ بدین فکر کنم خوب باشه.
این مطلب رو هم که درباره منبع تغذیه خطی دستگاه بخور سرد هست هم ببینید شاید مفید باشه.

در نهایت اگر درست نشد پیشنهاد می کنم یک برد کامل جایگزین مثل این تهیه کنید و بیخیال این بشین. قاعده ای هست که میگه وقتی هزینه تعمیر از سی الی چهل درصد نو بیشتر بشه دیگه مقرون به صرفه نیست. حالا که این دستگاه طبق صحبت های شما کاملا درست هم نشده و ضعیف کار می کنه.
ممنونم. به نظرتون چیکار کنم آمپر منبع تغذیه بره بالاتر ؟
خروجی ۲۸ ولت رو با یک عدد لامپ موتور سیکلت تست کردم پرنور بود.

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,390
33
واقعاً عنوانی که زدید برازنده چالش شماست و همیشه در خاطر داشته باشید که تعمیرات الکترونیک همینه براساس منطق و محاسبات دقیق رفته جلو و دستگاهی طراحی شده براساس حقیقت شما باید در واقعیت در سطح طراح این برد باشید یا روی برد اشراف و تسلط کامل داشته باشید واگرنه بی رحمه پوست رو میکنه تا به سرچشمه اطلاعات برسید به اندازه قیمت یک برد هزینه مادی و معنوی می کنید تا به اون نقطه ای طراح در اون قرار داشت برسید

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
121
81
32
TIP41 جایگزین مناسبیه تست کردم جواب داده فقط هواست باشه برعکس بزار چون کلکتور امیترش برعکس BU407 هست و چپ و راست ؛ ولی تقویتش 100 هست هر دو تا واسه فرکانس 1.6 مگ هم دو تاش مناسبه
ولی مشکل از این نیست کار بیهوده ایه
چون فرکانس بالاس سعی کن از قطعات خودش استفاده کنی حالا این یکی تقلبی بوده از جای دیگه بگیر هر چند میدونم مشکلت از اینجا نیست

mp22222

کاربر
2017-11-06
19
10
خرم آباد
TIP41 جایگزین مناسبیه تست کردم جواب داده فقط هواست باشه برعکس بزار چون کلکتور امیترش برعکس BU407 هست و چپ و راست ؛ ولی تقویتش 100 هست هر دو تا واسه فرکانس 1.6 مگ هم دو تاش مناسبه
ولی مشکل از این نیست کار بیهوده ایه
چون فرکانس بالاس سعی کن از قطعات خودش استفاده کنی حالا این یکی تقلبی بوده از جای دیگه بگیر هر چند میدونم مشکلت از اینجا نیست
سپاس از شما. به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چون تقریبا تمام قطعات رو تعویض کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza RW

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
506
1,223
56
کبودراهنگ همدان
درود بر شما. نمیدونم . ولی قطر پیزو کمتر از ۲ سانتی متر هست
منبع تغذیه خروجی های ۱۲ و ۲۸ ولت رو میسازه. با لامپ رشته ای هم خروجی‌های منبع تغذیه رو تست کردم مشکلی نداره
فقط در بورد تولید بخار، نمونه اصلی ترانزیستور Bu406 گیرم نیومد و به جاش 13007

من این مشکل و داشتم ولی مشکل از تغذیه بود به جاش یه ترانس آنالوگ 30 ولتی1 آمپر گذاشتم درست شد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,882
ایران
خیلی بهتر بود به جای اینکه در عنوان بنویسید دستگاه بخور اعصاب خورد کن، مینوشتید ضعیف شدن دستگاه بخور بعد از تعویض ترانزیستور bu406
وقتی عنوان اشتباه مینویسید دوستان کمتری وارد تاپیک میشن همچنین جستجوی گوگل هم دیرتر به نتیجه میرسه... چون در گوگل محتوای پست در اولویت کمتری هست به نسبت عنوان و به صفحات بعدی گوگل میره...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza_m72
بالا