آی پی امداد
abtahi

بخورد سرد اعصاب خورد کن

mp22222

کاربر
2017-11-06
19
10
خرم آباد
سلام
پیزو را تعویض کنید چون فرکانس بالاس احتمال خرابی خازنها هم میرود برسی شود
موفق باشید
سپاس مهندس جان
باور کنید تقریبا تمام قطعات از جمله خازن های پلی استر و پیزو رو هم عوض کردم. تقریبا پول یه بخور سرد خرجش شد.
خودم مشکل رو از ناحیه ترانزیستور می‌دونم. متاسفانه Bu406های موجود در بازار بسیار بی کیفیت هستند. نزدیکترین ترانزیستور بهش که توی بازار موجود هست 13007 هست که انداختم بهش . الان کار می‌کنه. منتها با 60 درصد توان نامی

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,288
19,849
تهران - ساوه
از
BDX53C
یا
TIP122

پیوست‌ها

• 172.9 کیلوبایت بازدیدها: 19

Mostafahe

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-01-23
234
250
شهرکرد
13007 از لحاظ ولتاژ و جریان قوی تر هست و ایرادی نداره ولی حدس من روی فرکانس کاری هست ۱۳۰۰۷ ۴ مگا هرتز میتونه کار کنه در حالی که ۴۰۶ پنج مگا هرتز هست . این در صورتی هست که ولوم و مابقی قطعات از جمله خود پیزو سالم و منبع تغذیه افت جریان و ولتاژ نداشته باشه

mp22222

کاربر
2017-11-06
19
10
خرم آباد
13007 از لحاظ ولتاژ و جریان قوی تر هست و ایرادی نداره ولی حدس من روی فرکانس کاری هست ۱۳۰۰۷ ۴ مگا هرتز میتونه کار کنه در حالی که ۴۰۶ پنج مگا هرتز هست . این در صورتی هست که ولوم و مابقی قطعات از جمله خود پیزو سالم و منبع تغذیه افت جریان و ولتاژ نداشته باشه
درود مهندس جان. بله من هم مثل شما فکر میکنم. پیزو و سایر قطعات سالم هستند. متاسفانه ترانزیستور bu406با کیفیت وجود نداره. خود فروشنده قطعات الکترونیکی بهم گفت مرغوب نیست.

M.H.Rahmati

کاربر
2020-10-11
37
51
قم
مقدار اهم پتانسیومتر رو چک کن معمولا یکی از ایراد های رایج دستگاه های بخور همینه.

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,119
درود. به نظرم مشکل اصلی دستگاه شما کم بودن جریان خروجی پاور دستگاه اونم بخش 28 ولت تغذیه پیزوالکتریک باشه. نوشته بودین که با لامپ رشته ای تست کردین سالم بود. لامپ های رشته ای نوع فندقی با توان اسمی ده وات خودرویی منظورتونه؟ حتما دو تا رو با هم سری کردین تا تحمل 28 ولت رو داشته باشن. این مدل لامپ ها حدود 0.75 آمپر در 14 ولت جریان می کشن و دو تا سری آنها کمتر از یک و نیم آمپر میشه در حالی که این دستگاه بخور سرد 28 ولتی به جریان بیشتر از دو آمپر نیاز داره. اگر برچسب مشخصات دستگاه رو بذارید و توان مصرفی اون به وات رو قرار بدید دقیقتر میشه نظر داد.

اگر بتونین تغذیه 28 ولت پیزو رو از پاور دستگاه جدا کنید و با منبع تغذیه آزمایشگاهی 5 آمپر ولتاژ بدین فکر کنم خوب باشه.
این مطلب رو هم که درباره منبع تغذیه خطی دستگاه بخور سرد هست هم ببینید شاید مفید باشه.

در نهایت اگر درست نشد پیشنهاد می کنم یک برد کامل جایگزین مثل این تهیه کنید و بیخیال این بشین. قاعده ای هست که میگه وقتی هزینه تعمیر از سی الی چهل درصد نو بیشتر بشه دیگه مقرون به صرفه نیست. حالا که این دستگاه طبق صحبت های شما کاملا درست هم نشده و ضعیف کار می کنه.

آخرین ویرایش:

mp22222

کاربر
2017-11-06
19
10
خرم آباد
درود. به نظرم مشکل اصلی دستگاه شما کم بودن جریان خروجی پاور دستگاه اونم بخش 28 ولت تغذیه پیزوالکتریک باشه. نوشته بودین که با لامپ رشته ای تست کردین سالم بود. لامپ های رشته ای نوع فندقی با توان اسمی ده وات خودرویی منظورتونه؟ حتما دو تا رو با هم سری کردین تا تحمل 28 ولت رو داشته باشن. این مدل لامپ ها حدود 0.75 آمپر در 14 ولت جریان می کشن و دو تا سری آنها کمتر از یک و نیم آمپر میشه در حالی که این دستگاه بخور سرد 28 ولتی به جریان بیشتر از دو آمپر نیاز داره. اگر برچسب مشخصات دستگاه رو بذارید و توان مصرفی اون به وات رو قرار بدید دقیقتر میشه نظر داد.

اگر بتونین تغذیه 28 ولت پیزو رو از پاور دستگاه جدا کنید و با منبع تغذیه آزمایشگاهی 5 آمپر ولتاژ بدین فکر کنم خوب باشه.
این مطلب رو هم که درباره منبع تغذیه خطی دستگاه بخور سرد هست هم ببینید شاید مفید باشه.

در نهایت اگر درست نشد پیشنهاد می کنم یک برد کامل جایگزین مثل این تهیه کنید و بیخیال این بشین. قاعده ای هست که میگه وقتی هزینه تعمیر از سی الی چهل درصد نو بیشتر بشه دیگه مقرون به صرفه نیست. حالا که این دستگاه طبق صحبت های شما کاملا درست هم نشده و ضعیف کار می کنه.
درود و سپاس از پاسخ کاملی که دادید.
به نظرتون چیکار کنم آمپر منبع تغذیه بره بالاتر ؟
خروجی ۲۸ ولت رو با یک عدد لامپ موتور سیکلت تست کردم خیلی پرنور بود.

بالا