آی پی امداد
abtahi

ایراد در تغذیه سویچینگ اینورتر صبا اکتریک

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420
پاسخ : ایراد در تغذیه سویچینگ اینورتر صبا ااکتریک

برای اندازه گیری ولتاژ 24 ولت ، پروب مشکی ولتمتر را به کجا متصل میکنی ؟ شاید اشتباها به گراند غیر ایزوله متصل میکنی

سپاس
سلام اون دیود زنر رو دست بهش نزدم. فردا مقاومتش رو میگیرم. مقاومت خودش هم همون۲'۲ اهم بوده. رنگ چهارم نقره ای است. فردا دوتا ۳۳' را با هم موازی می کنم ولی فکر نمیکنم ایراد از این باشه. ولتاژ را از سوکت ای که به رله ها میره می گیرم. اگر ایراد از آی سی نبوده میتونم آی سی خودش رو م نصب کنم اما شماره آی سی ها یکیه و از یک شرکت هم هستند
باتشکر

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420

http://www.irantk.ir/irantk50818-11/#post346558
موازی کردن دو تا 33/ اشکالی نداره
مقاومت زینری که مشخص کردم داخل مدار از دو طرف چند اهمه
آیا این زینر مال خودشه ؟
اگه این زینر را عوض کردی زینر نامناسبی گذاشتی و باید زینر حدود 22 ولت باشه و جهت زینر را هم بررسی کن که مطابق همین نقشه باشه

منظورم از قطع کردن ولتاژ خروجی اینه که از علامت ضربدر سبز رنگ به بعد قطع باشه که ولتاژ کوپلر قطع نشه اگه با تعویض مقاومت حل نشد اینکار را هم انجام بده

مشاهده فایل‌پیوست 103469

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420

سلام با دو عدد مقاومت ۳۳' هم تست کردم و ولتاژ خروجی دو و نیم ولت شد. مقاومت زنر هم با دیجیتال از یک طرف بینهایت و از یک طرف ۴ مگ بود. با عقربه ای فقط از یک طرف راه می داد.
استاد گرامی فردا زنده یامرده باید دستگاه را تحویل دهم. در لینک زیر در خصوص جایگزینی مدار سویچینگ با برد اسیلاتور همه کار سوالی را مطرح نمودم لطفا اعمال نظر فرمایید. باتشکر فراوان. http://www.irantk.ir/irantk50818-11/#post346558

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,099
... ؟

با سلام
و خسته نباشید .
جناب دارابی عزیز شما بعد از 51 تا پست :
مقاومت خودش هم همون۲'۲ اهم بوده. رنگ چهارم نقره ای است.
شما اگر به پست 9 دقت میکردین :
راستی یه مقاومت 2.2 اهمی به درین فت متصل هستش اونو چک کن .
به هر حال در داخل نقشه زینر مشخص شده 5 ولتی برابر با 20 ولت میباشد .
و زینر متصل به ورودی کوپلر و مقاومت 100 اهم برابر با 24 ولت میباشد .

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

سلام با دو عدد مقاومت ۳۳' هم تست کردم و ولتاژ خروجی دو و نیم ولت شد. مقاومت زنر هم با دیجیتال از یک طرف بینهایت و از یک طرف ۴ مگ بود. با عقربه ای فقط از یک طرف راه می داد.
استاد گرامی فردا زنده یامرده باید دستگاه را تحویل دهم. در لینک زیر در خصوص جایگزینی مدار سویچینگ با برد اسیلاتور همه کار سوالی را مطرح نمودم لطفا اعمال نظر فرمایید. باتشکر فراوان. http://www.irantk.ir/irantk50818-11/#post346558

عزیزم همین درست میشه
با برد همه کاره بیشتر طول میکشه

بازم داری خطایی میکنی
ضمنا پاسخ سوال منو نمیدی
عرض کردم برای اندازه گیری 24 ولت مشکی ولتمتر را به کجا متصل میکنی؟

طبق اطلاعات استاد bstar اگر زینر 5 ولتی تابحال عوض شده و اصلی نیست دراینصورت 20 ولتی نصب کن و با توجه به ولتاژی که در نقشه نوشتی قطعا عوضش کردی که از مقدارش مطلعی و لذا نظر استاد bstar درسته و زینر نامناسب گذاشتی اگه زینر 20 ولتی نداری بجای 5 ولتی استفاده کنی اشکالی نداره زینر 5 ولتی را آزاد کن

اگه کاری که میگم انجام بدی و به بعد موکول نکنی امشب درست میشه
لطفا بعد از حل مشکل فایل اصلی نقشه ای که در تاپیک برد همه کاره آیلود کردی ارسال کن

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420

عزیزم همین درست میشه

بازم داری خطایی میکنی
ضمنا پاسخ سوال منو نمیدی

طبق اطلاعات استاد bstar اگر زینر 5 ولتی تابحال عوض شده و اصلی نیست دراینصورت 20 ولتی نصب کن و با توجه به ولتاژی که در نقشه نوشتی قطعا عوضش کردی که از مقدارش مطلعی و لذا نظر استاد bstar درسته و زینر نامناسب گذاشتی اگه زینر 20 ولتی نداری بجای 5 ولتی استفاده کنی اشکالی نداره زینر 5 ولتی را آزاد کن

لطفا بعد از حل مشکل فایل اصلی نقشه ای که در تاپیک برد همه کاره آیلود کردی ارسال کن

سپاس
سلام وقت بخیر. در چند پست قبلتر پاسخ دادم که ولتاژ را از سوکت ۲۴ ولت که برای رله میره میگیرم. بله زنری که سمت آی سی بود را عوض کردم. ۵ ولت بود و به جای آن ۵ ولت گذاشتم. ازروی خود زنر قراعت کردم

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420

عزیزم همین درست میشه

بازم داری خطایی میکنی
ضمنا پاسخ سوال منو نمیدی

سپاس
سلام وقت بخیر. در چند پست قبلتر پاسخ دادم که ولتاژ را از سوکت ۲۴ ولت که برای رله میره میگیرم. بله زنری که سمت آی سی بود را عوض کردم. ۵ ولت بود و به جای آن ۵ ولت گذاشتم. ازروی خود زنر قراعت کردم. فایل نقشه را هم در پست ۳۹ ارسال کردم. و الان با گوشی مینویسم و فایل در لبتابم در مغازه است.
یعنی می فرمایید زنری ۵ ولتب که در تصویر مشخص کردم اشتباه است وبایستی ۲۰ ولت نصب کنم?

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس

سلام وقت بخیر. در چند پست قبلتر پاسخ دادم که ولتاژ را از سوکت ۲۴ ولت که برای رله میره میگیرم. بله زنری که سمت آی سی بود را عوض کردم. ۵ ولت بود و به جای آن ۵ ولت گذاشتم. ازروی خود زنر قراعت کردم
دوست عزیز ماهم مشتاقانه علاقه مندیم مشکلت حل بشه و نزد مشتری سربلند باشی
استاد غزال اجازه دادند که زینر رو(حالا چه 5ولتی ویا 20ولتی ) یه سرش رو آزاد کنی ،انجام بده انشا...که مشکل حل شده
موفق باشید

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,420

دوست عزیز ماهم مشتاقانه علاقه مندیم مشکلت حل بشه و نزد مشتری سربلند باشی
استاد غزال اجازه دادند که زینر رو(حالا چه 5ولتی ویا 20ولتی ) یه سرش رو آزاد کنی ،انجام بده انشا...که مشکل حل شده
موفق باشید
متاسفانه دستگاه مغازه است و باید تاصبح صبر کنم. دیود زنر ۲۰ ولت دارم فردا اولین کار به جای زنر ۵ ولت قرار می دهم.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

سلام وقت بخیر. در چند پست قبلتر پاسخ دادم که ولتاژ را از سوکت ۲۴ ولت که برای رله میره میگیرم. بله زنری که سمت آی سی بود را عوض کردم. ۵ ولت بود و به جای آن ۵ ولت گذاشتم. ازروی خود زنر قراعت کردم. فایل نقشه را هم در پست ۳۹ ارسال کردم. و الان با گوشی مینویسم و فایل در لبتابم در مغازه است.
یعنی می فرمایید زنری ۵ ولتب که در تصویر مشخص کردم اشتباه است وبایستی ۲۰ ولت نصب کنم?

من اطلاع دقیقی ندارم اما جناب bstar مطمئنه و 5 ولتی منطقی هم نیست و اگه نداری موقتا آزادش کنی اشکالی نداره و مشخص میشه اثری داره یا نه ؟
البته وجودش چندان ضرورتی هم نداره

سپاس

بالا