- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
درود
مهمترین عاملی که موجب صدمه زودرس و عمر کوتاه المنت هیتر میشه ، توانایی تحمل ولتاژ موثره و المنت های متفرقه بصورت کلنگی عرضه شده که توانایی ۲۲۰ ولت موثر را نداره و بسرعت و بشدت سرخ میشه .
بهمین علت سیستم کنترل ناگزیر است تند تند قطع و وصل کنه و لذا علاوه بر خطای دما که زیاد میشه ضمنا المنت و ترایاک باید جریان شدیدتری تحمل کنه و از طرفی شدت گرمای زیاد مقطعی ، امکان ترکیب فلز با اکسیژن را تسهیل میکنه و قطر المنت هر لحظه نازکتر و نازکتر میشه تا نهایتا قطع میشه و همین عامل موجب کاهش عمر المنت میشه .
اما اگه المنت با ولتاژ کمتری قادر به تولید حرارت مورد نیاز باشه با آرامش و تأنی و تاخیر گرم میشه و به این ترتیب حفظ حرارت دلخواه با جریان کمتر و با دقت بسیار بالاتر میسر میشه و قطع و وصل المنت با کندی اتفاق میافته و از این حیث هم موجب افزایش عمر سیستم کنترل میشه
هرچند المنت هیتر برای تامین دمای بالا در برخی از موارد باید سرخ بشه اما شدت سرخی در عمر آن بشدت موثره
برای لمس این حقیقت اگه المنتی را بنحوی گرم کنید که سرخ نشه تا صد سال دیگه هم عیب نمیکنه زیرا به دمایی که با اکسیژن ترکیب بشه نرسیده
اما اگه لازم به سرخ شدن است هرچقدر داغ تر بشه شدت ترکیب بیشتر میشه و زودتر صدمه می بینه.
سپاس
مهمترین عاملی که موجب صدمه زودرس و عمر کوتاه المنت هیتر میشه ، توانایی تحمل ولتاژ موثره و المنت های متفرقه بصورت کلنگی عرضه شده که توانایی ۲۲۰ ولت موثر را نداره و بسرعت و بشدت سرخ میشه .
بهمین علت سیستم کنترل ناگزیر است تند تند قطع و وصل کنه و لذا علاوه بر خطای دما که زیاد میشه ضمنا المنت و ترایاک باید جریان شدیدتری تحمل کنه و از طرفی شدت گرمای زیاد مقطعی ، امکان ترکیب فلز با اکسیژن را تسهیل میکنه و قطر المنت هر لحظه نازکتر و نازکتر میشه تا نهایتا قطع میشه و همین عامل موجب کاهش عمر المنت میشه .
اما اگه المنت با ولتاژ کمتری قادر به تولید حرارت مورد نیاز باشه با آرامش و تأنی و تاخیر گرم میشه و به این ترتیب حفظ حرارت دلخواه با جریان کمتر و با دقت بسیار بالاتر میسر میشه و قطع و وصل المنت با کندی اتفاق میافته و از این حیث هم موجب افزایش عمر سیستم کنترل میشه
هرچند المنت هیتر برای تامین دمای بالا در برخی از موارد باید سرخ بشه اما شدت سرخی در عمر آن بشدت موثره
برای لمس این حقیقت اگه المنتی را بنحوی گرم کنید که سرخ نشه تا صد سال دیگه هم عیب نمیکنه زیرا به دمایی که با اکسیژن ترکیب بشه نرسیده
اما اگه لازم به سرخ شدن است هرچقدر داغ تر بشه شدت ترکیب بیشتر میشه و زودتر صدمه می بینه.
سپاس
آخرین ویرایش: