آی پی امداد
abtahi

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت استاد غزال

behzadgolab

کاربر vip
vip
کاربر
2010-05-31
236
567
63
rasht
ای وای ایشون پدر الکترونیک بودن چه انسان بزرگی را از دست دادیم ! توی همین سایت به تحیل مفصل در مورد مدارات سویچینگ بود که چقدر ساده ولی علمی توضیح دادن که قابل وصف نیست در هر موارد الکترونیک استاد بودن واقعا متاثر شدم خدا روحش را شاد و به خانواده شان صبر و ارامش دهد
به مدیریت محترم این انجمن که مثل یک دوست و رفیق با اعضای این انجمن دارد تسلیت عرض میکنم

2aagh

کاربر vip
کاربر
2019-11-13
91
185
39
ahwaz
روحش شاد یادش گرامی
خبر درگذشت همکار ارجمند جناب اقای حسن کمالی با کاربری استاد غزال یکی از مدیران و‌استادان بزرگ irantk خدمت همکاران تسلیت میگویم ، امروز خانواده بزرگ irantk با اندوه بسیار به سوگ این استاد ارجمند، نشسته است. وی در اوج ثمربخشی و خدمت به جامعۀ تعمیرکاران آسمانی شد و همۀ همکاران ، کاربران انجمن ، آشنایان و دوستان را در بهتی غریب فرو برد.
یاد و خاطرۀ این استاد مهربان و عزیز سفر کرده را گرامی می‌داریم و از درگاه خداوند متعال، بخشش و رحمت الهی برای ایشان و صبر و بردباری به خانواده محترم آن یار سفر کرده مسئلت می نماییم.
انجمن تعمیرکاران ایران
خبر درگذشت همکار ارجمند جناب اقای حسن کمالی با کاربری استاد غزال یکی از مدیران و‌استادان بزرگ irantk خدمت همکاران تسلیت میگویم ، امروز خانواده بزرگ irantk با اندوه بسیار به سوگ این استاد ارجمند، نشسته است. وی در اوج ثمربخشی و خدمت به جامعۀ تعمیرکاران آسمانی شد و همۀ همکاران ، کاربران انجمن ، آشنایان و دوستان را در بهتی غریب فرو برد.
یاد و خاطرۀ این استاد مهربان و عزیز سفر کرده را گرامی می‌داریم و از درگاه خداوند متعال، بخشش و رحمت الهی برای ایشان و صبر و بردباری به خانواده محترم آن یار سفر کرده مسئلت می نماییم.
انجمن تعمیرکاران ایران
روحش قرین رحمت ویادش گرامی .ای کاش مدیریت درصورت صلاحدید تصویر ایشون رو قرار میدادند من که خیلی تشنه دیدن تصویرچهره ایشون بودم.

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2012-01-16
472
1,183
درود؛ خبر بسیار ناراحت کننده ای است؛ روحش شاد؛ خداوند رحمتش کند؛ یادش گرامی؛ انشاالله خداوند به پاس خدماتی که در انجمن داشته مورد لطف و مرحمت و عنایت ویژه خود قرار دهد؛ جای چنین افرادی همیشه در انجمن خالی خواهد بود؛ (الفاتحه مع الصلوات)

بالا