سلام . آی دی ledtool من این هستش: F0F2DE36
اگه بتونید کد اکتیوش رو برام پیدا کنید ممنون میشم. چند ماهه که دارم دنبالش میگردم. با کدی هم که شما نتیجه گرفته بودید هم تست کردم . نرم افزار اصلا کلید اکتیوش کار نمیکرد .ولی یک کاراکتر رو که حذف میکردم اخطار میداد که کد صحیح نیست. ممنون میشم جواب منو هم بدید.
اگه بتونید کد اکتیوش رو برام پیدا کنید ممنون میشم. چند ماهه که دارم دنبالش میگردم. با کدی هم که شما نتیجه گرفته بودید هم تست کردم . نرم افزار اصلا کلید اکتیوش کار نمیکرد .ولی یک کاراکتر رو که حذف میکردم اخطار میداد که کد صحیح نیست. ممنون میشم جواب منو هم بدید.
سلام
برای منم همین اتفاق رو افتاده!
کد id من :0DF6EAEB
خیلی وقته دنبال کرکش میگردم. دوتا فیلم اموزش کرک هم دیدم ولی نمی تونم! لطف کنید کد را برایم بگذارید!
ممنون
سلام
برای منم همین اتفاق رو افتاده!
کد id من :0DF6EAEB
خیلی وقته دنبال کرکش میگردم. دوتا فیلم اموزش کرک هم دیدم ولی نمی تونم! لطف کنید کد را برایم بگذارید!
ممنون
دوستان خواهشا یکم سعی کنید اموزششو دوستان گذاشتن ما نمیتونیم برنامه ای با کد اختصاصی شما رو بتونیم پیدا کنیم اولش یکم سخته صبر میخواد 4ساعت لااقل روش ور برین باور کنین پیدا میکنی صبر صبر صبر:32000000:
اخه مهندس جان من نتونستم اون برنامه با کد اکتیوش رو پیدا کنم تا بتونم کدشو پیدا کنم متاسفانه کاری از دستم برنمیاد از دیگر دوستانی که کداکتیوشان با کدشما یکی هست درخواست کمک کنید همین