سه نسخه از نرم افزار
LEDTOOLS
[hide]:[/hide]
LEDTOOLS
[hide]:[/hide]
پیوستها
-
634.4 کیلوبایت بازدیدها: 145
-
580 کیلوبایت بازدیدها: 125
-
601.3 کیلوبایت بازدیدها: 182
با تشکر از آقای صابری اگر از دوستان مشکلی تو کرک داشت اگر ای دی ledtoolرو بزارن شاید کد اکتیو رو پیدا کردم قول نمیدم.همچنین اگه خواستین از روش مهندس صابری برین با اجازه مهندس میتونم توضیح مختصری بدم.البته اگر استاد وقت کافی برای توضیح نداشته باشن .
با تشکر از اساتیدs
پس منتظر آموزشتان هستیم ومشتاق یادگیری:32000000::32000000:به نام خدا
سلام و تشکر و قدردانی از آموزش خوبتان.
البته بنده از روشی دیگر استفاده میکنم اما فکر میکنم روش شما ساده تر و سریعتر باشد.
با درود ////دوستان من هم ميخوام واسه تعميرگاه خودم تابلو درست كنم ولي سوراخ كاري ان واقعا سخت و وقت گيره ايا روشي غير از مته واسه اين كار هست ؟البته يكي از دوستان گفت كه با ليزر اين كار را ميكنن ولي من حودم ميخام اين كار را انجام بدم /در ضمن كسي از قيمت دستگاه cncكه واسه اين كار استفاده ميكنن اطلاع داره تو چه رنج قيمتي هستش ؟دوستان راهنمايي فرماييد ////با سپاس
با درود ////دوستان من هم ميخوام واسه تعميرگاه خودم تابلو درست كنم ولي سوراخ كاري ان واقعا سخت و وقت گيره ايا روشي غير از مته واسه اين كار هست ؟البته يكي از دوستان گفت كه با ليزر اين كار را ميكنن ولي من حودم ميخام اين كار را انجام بدم /در ضمن كسي از قيمت دستگاه cncكه واسه اين كار استفاده ميكنن اطلاع داره تو چه رنج قيمتي هستش ؟دوستان راهنمايي فرماييد ////با سپاس