بکی از این دو خازن
به احتمال قوی شماره 2 مربوط به vccمیباشد
لطفا هر دو خازن رو تعویض کنید و از خازن 100 ولتی ولی با ظرفیت خودش استفاده نمایید
انشا ا... راه اندازی میشه
بعد ولتاژvccرو چک نمایید در صورت درست بودن
میتونید توسط همون مقاومت آجری موازی که به خروجی متصل نموده بودید تست نماییدمشاهده فایلپیوست 162060
پایدار باشید
سلام و تشکر
همه خازن های کوچک تعویض کردم فرقی نکرد. خازن شماره 2 که علامت زدید مربوط به فن می باشد. در هر صورت همه خازن های کوچک تعویض کردم.
ترانزستورهای Q2 ,Q3 تعویض شد فرقی نکرد.
ولتاژ VCC در حالت بدون بار 16 ولت و هنگام بار کشی از 16 ولت شروع می شه پس از سه دقیقه به 20 ولت می رسه.
ولتاژ خروجی بدون بار 12 ولت و هنگام بار کشی از 3.3 ولت شروع میشه پس از سه دقیقه به 4.3 ولت می رسه.
هنوز مشکل پابرجاست و رفع نشده
یک بار دیگر با دقت بفرمایید ولتاژ هر دو خازن با همدیگر چقدر میباشد ؟ولتاژ خازن های بزرگ هنگام بدون بار و بارکشی 160 ولت می باشد.
خازن شماره 2 که علامت زدید مربوط به فن می باشد.
سلام وقت بخیر
ولتاژ خازن بزرگ 320 ولت و خازن تکی هر کدام 160 ولت
پایه های وسط پل دیود 228ac
VCC: پراپ مشکی به منفی خروجی و پراپ مثبت به پایه 12 آی سی 494 که ولتاژ 17.5 ولت دارد نسبت به دیروز 1.5 ولت بیشتر شده
خازن شماره 2 که در عکس مشخص کردید: پایه مثبت به فن و مقاومت 27 اهم و از مقاومت به سنسور دما متصل می شود. پایه منفی خازن به ترانس بزرگ می رود. طبق نقشه که دوستمون ارسال کردند می باشد فقط مقدار مقاومت در نقشه 22 اهم هست
تغذیه را مسقیم به برق می زنم. بدون لامپ سریتغدیه رو چطور تست مینمایید ؟
تغذیه را مسقیم به برق می زنم. بدون لامپ سریتغدیه رو چطور تست مینمایید ؟
تغذیه را مسقیم به برق می زنم. بدون لامپ سری
خیر مشکل ندارهاما خازن 680 میکرو ندارم با 470 می تونم استفاده کنم؟
سلام وقت بخیر با خازن 470 میکرو تعویض کردم فرقی نکرد.خازنها رو تعویض و اعلام نتیجه نمایید
خازن اصلی خودش خراب بود. خازن از روی دستگاه دیگه باز کردم نصب کردم. خازن کارکرده هست پوستش رفته.چرا بخشی از جلد خازن زخمی شده