- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
جالبه اگه بجای این همه وقت گذاشتن و موشکافی رفتار بقیه و سعی در تحقیر دیگران، اگه از علمی که ادعاشو دارید مینوشتید قطعا نتیجه بهتری حاصل میشد، نمیدونم اینجا انجمن الکترونیک هست یا روانشناسی و رفتار شناسی!
من هر آنچه بلد بودم و پرسیدید جواب دادم، ضعف چی؟ پنهان کاریه چی؟ مگه اینجا ادمین یا چیزی هستم که روم نشه سوال کنم یا نپرسم؟ شما ولتاژ خواستی منم دادم، اگه بنظرت اشتباه بود میگفتی پرابو فلان جا بزن، جالبه فقط دنبال این هستی بگی :تو نمیدونی گراند چیه ،ولتاژ شکست بلد نیستی بگیری ولتمترو ای سی گذاشتی اشتباهی و هزارتا محمل دیگه
لطفی بکن تاپیک رو هم ببند اگه واقعا حال و حوصله جوابگویی نداری
درود
استاد گرامی
فرمودید :
شما ولتاژ خواستی منم دادم، اگه بنظرت اشتباه بود میگفتی پرابو فلان جا بزن، جالبه فقط دنبال این هستی بگی :تو نمیدونی گراند چیه
بنابرین باوجودیکه تمامی ولتاژهایی که سوال کردم مربوط به بخش غیر ایزوله و بخش اولیه بوده ولی با گراند ثانویه ، اندازه گیری و گزارش کردی و به این ترتیب :
۱- با تمام مهارت و تجربه سنگینی که معتقدی داری و من میپذیرم اما ثابت کردی از ابتدائی ترین و مهمترین و اساسی ترین اصول تعمیر که گراند است اطلاعی نداری زیرا تفاوتی بین گراند بخش های مختلف دستگاه قائل نشدی و لذا استاد گرامی ، لااقل باید بپذیری از گراند و ضرورت و اهمیت گراند اطلاعی نداری و تا زمانیکه این حقیقت را باور نکنی این تنها ضعف شما نیز برطرف نمیشه .
و بدلیل زیر
هر متخصصی با هر درجه بالایی از مهارت بدون آشنایی با گراند عملا توانایی کوچکترین تعمیر در امور الکترونیک را نداره و بهتره قبل از درک و آشنایی کامل از گراند برای تعمیر هیچ دستگاهی اقدام نکنه .
به همین علت
۲- تمامی پست هایی که ولتاژ درخواستی را اعلام کردی بکلی ، مربوط به بخش اولیه بوده اما شما با گراند ثانویه اعلام کردی و بدین معنی است که کلیه زحمات و ولتاژها و پست ها بکلی باطل و غیر قابل استفاده بوده .
۳- فرمودید :
اگه بنظرت اشتباه بود میگفتی پرابو فلان جا بزن
استاد عزیز این ادعا در صورتی درست است که شما میفرمودید من از نحوه اندازه گیری ولتاژ اطلاعی ندارم و پروب را به فلان جا میزنم و ولتاژ را اعلام میکنم آیا این شیوه اندازه گیری ولتاژ درست است ؟
اونوقت اگر شما را اصلاح نمیکردم حق با شما بود .
اما انتظار داری با علوم غیبیه ببینم پروب را به کجا متصل کردی و به کسی که ادعای استادی داره نحوه اندازه گیری ولتاژ را آموزش دهم ؟
از سوی دیگر درحالیکه طی بیانات فوق تردیدی باقی نگذاشتی و پذیرفتی که از نحوه اندازه گیری ولتاژ اطلاع نداری دراینصورت چرا اساسا قبل از فراگیری مقدمات و الفبای الکترونیک اقدام به تعمیر کردی ؟
فرض کن از شما که ادعای مهارت پزشکی داری بصورت غیر حضوری و تلفنی میپرسم فلان سنسور پزشکی که تولید لرزش میکنه را روی اعضاء بدن قرار بده و بگو کدوم عضو درد و سوزش احساس میکنی
و شما میفرمایید روی اولین عضو انتخابی یعنی شکمم ، درد و سوزش شدیدی دارم .
اما پس از مدتها تست و آزمایشات عدیده میفهمم سنسور را با تمام قدرت به شکم خود فرو کردی و میگی وقتی فرو میکنم درد میکنه
میگم اگه انسان هر جسمی را با این فشار توی شکم خودش فرو کنه درد شدیدی احساس میکنه و لذا اگه بلد نبودی چرا گفتی خودم پزشک حاذقی هستم و مهارت بالایی دارم ؟
میفرمایید شما باید از طریق علوم غیبیه میفهمیدی سنسور را بجای تماس لمسی اشتباها با تمام قدرت فرو میکنم این که مهم نیست .
عزیزم من چطور از راه دور بفهمم موزائیک را بعنوان گراند انتخاب کردی و میگی چون گراند بمعنای زمین است منم پروب را روی زمین گذاشتم و اگر اشتباه بوده باید از طریق علوم غیبیه میدیدی و تذکر میدادی که البته وقتی از حد و اندازه گذشت و از ضعف شدید شما مطمئن شدم تذکر دادم ولی نتیجه همینه که در پاسخ اخیر فرمودید و طلبکار هم شدید ، بخصوص که ادعای مهارت هم کردی .
من تاپیک هایی دارم که افراد بسیار ضعیف تر از شما به نتیجه رسیدند میدونی چرا ؟
چون از بدو امر اطلاع دادند در رشته الکترونیک فوق العاده ضعیف هستند .
اما کسی که میگه ولتاژ شکست زینر را اندازه گیری کردم چطور بفهمم الکی میگه و حتی از گراند هم بی اطلاعه چه رسد به آزمایشات ولتاژ شکست ؟
خدا خیرت بده حمید آقا که بنظر میرسه دومین باره با نام متفاوت حق با شماست.
ضمنا اقرار میکنم توانایی چندانی ندارم و بیشتر از آنچه دیدی در چنته نیست و اگه قصوری کردم یا باید به علوم غیب هم مجهز میشدم و کوتاهی کردم عذرخواهی میکنم و عفو بفرمایید.
سپاس
آخرین ویرایش: