دوست عزیز در ابتدا، بدون بار هم بحالت پراتکت بود که بعدش با شورت کردن درست شد و بعدش با موازی کردن مقاومت بیس، در حالت بی بار روشن شد اما بعدش که جریان کشی کردم متوجه شدم اشکال داره
زمین هم همون منفی ترمینال جلو منظورم هست،
یک رقم رو هم اشتباه گفتم که اونم اصلاح کردم و عذرخواهی، که اونم بذارید بحساب کار طولانی روی این مدار و جواب نگرفتن
ضمن اینکه این مدار مشکل زیاد داشت و بدون سوال کردن و گرفتن شما مشکلاتشو حل کردم پس مطمئنا اونقدری اطلاعات دارم ک بقول شما از رنج ac استفاده نکنم
بابت وقتی هم ک گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم از شما
درود
عزیز ارجمند همه گرفتاری اینه که به فکر مخدوش نشدن اعتبار خود هستید و برای موارد دیگه اهمیتی قائل نشدی
اما میدونی خسارت اینهمه ولتاژ اولیه که با گراند ثانویه اعلام کرده چیه ؟
یعنی تمامی وقتی که در تمام این پست ها تلف شده باد هوا بوده و به همین خاطر ولتاژهایی که گزارش میکردی فقط به درد گیج کردن میخورد و منطقی در اون ها نمی دیدم.
این حقیقت که همیشه در صدد توجیه خطای گزارشات قبلی بودید نیاز به تجربه بالایی نداره و هر کسی با هر درجه ناچیز از اطلاعات فنی هم متوجه میشه و لذا پنهان کردن حقایق فقط برای نرسیدن به توفیق خوبه و ثمره دیگری نداره
مگه کسی شما رو میشناسه که با روش زیانباری درصدد توجیه ضعف هستید .
شما یک پست معرفی کنید که گفته باشی با وجود شورتی ترانزیستور ، قادر به دریافت جریان نیستم
بلکه پس از آنکهگفتی درست شد و نگران بودی با این تغییر بخش پروتکت از کار میافته که گفتم این اقدام برای تشخیص عیب بود و پس از آن بدون شورتی ترانزیستور بدنبال رفع عیب بودیم ولی مطمئنا الان مانند اونموقع نیست و با شورتی درست نمیشه و لذا میگی اصلا درست نشده بود و لابد الکی گفتی درست شده .
در هر صورت اگر نمیدانستی برای اندازه گیری ولتاژ باید پروب مشکی را به کجا متصل کنی باید اطلاع میدادی تا اینهمه اعداد بی اثر اعلام نکنی و اوقات بی ثمر هم تلف نشه .
اساسا ولتاژی که در کلیه پست ها اعلام کردی بکلی مربوط با گراندی اندازه گیری کردی که بدرستی قابل اندازه گیری نیست.
لذا همانطور که قبلا در پست های اولیه عرض کردم که گزارش حدسی ارزشی نداره ، متوجه شدم ولتاژها رو با مقادیر غیرواقعی و ناممکن اعلام میکنی و فهمیدم اشکالی در کار شما هست که قادر به اعلام ولتاژهای واقعی نیستید اما با توجه به حساسیتی که اعلام فرمودی ضعف شما رو بصورت صریح و رک اعلام نگردم تا اینکه موارد عدیده ای اتفاق افتاد و چاره ای باقی نماند بطوریکه vcc را در ناحیه ای ۱۲ ولت و در نواحی دیگه ۲۶ ولت اعلام کردی چون از گراند صحیحی استفاده نمیکردی و ولتمتر هر دفعه عدد متفاوتی نشان میداد .
قابل ذکر است که کاتد زینر و ۱۵ کیلویی هم مرتبط با vcc است که یکی رو ۲۶ و دیگری رو ۱۲ اعلام کردی .
ضمنا مقاومت ۱۵ کیلویی هم صحیح نیست و بنظر میرسه در اندازه گیری مقاومت هم مشکلی دارید چون ۱۵ کیلو بسختی قادر به تحریک ترانزیستور هست.
بطوریکه با توجه به توجیه خطاها ، روش شما را دقیقا شبیه یکی از کاربرانی تشخیص دادم که با خصوصیات مشابه هرگز به نتیجه نرسیده .
به هر تقدیر پیشنهاد میکنم ابتدا مقدمات الکترونیک را مطالعه فرمایید بویژه نحوه پیدا کردن گراند
تا ناگزیر به پاسخگویی بی ثمر نباشید که بفرمایید مشکی را به زمین متصل میکنم .
اگر دانستن اتصال به زمین موجب اندازه گیری صحیحی میشد ولتاژ متفاوتی برای یک نقطه اعلام نمی کردید .
ضمنا مطمئنم از نحوه تست زینر و پیدا کردن ولتاژ شکست اطلاع دقیقی ندارید و اشکالی هم نداره و بسیارانی بلد نیستن اما اینکه بفرمایید ولتاژ شکست را خارج از برد تست فرمودید که ملاک ارزیابی من قرار بگیره عمل درستی نیست
نحوه پیدا کردن گراند را در این تاپیک مطرح کردم اینجا که خیلی هم مهمه .
https://www.irantk.ir/threads/53608...وب-مشکی-ولتمتر?p=297281&viewfull=1#post297281
سپاس