دوست خوبم . قطعات دیپ هم سخت از روی برد جدا میشه . در تصویر آپلود کردم . خازن های فیلتر یکسوساز کنار پل دیود .
فلکسی زدم . حرارت دادم . قلع اندود کردم . به سختی از روی برد جدا شد . سختی کارش بعد از جدا شدن قطعه. قلع باقی مانده در داخل جای قطعه را خالی کن . با برد باید کشتی بگیری.
قطعه از دو طرف برد لحیم کاری شده است .
متشکرم
برای این جور بردها و بردهای مادر برد که عموما چند لایه هست و خود مس لایههای مختلف باعث سرد شدن قلع میشه، من از هویه ۱۰۰ وات استفاده میکنم و بجای استفاده از قلعکش، در پشت برد آنقدر همهی پایه های قطعه رو قلع اندود میکنم تا خود قطعه به راحتی از روی برد جدا بشه.
مثلا برای جدا کردن خازنها، هر دو پایه رو به نحوی قلعاندود میکنم که بین دو پایه پر بشه و هر دو پایه بهم وصل بشه. در اینصورت لازم نیست هویه رو دایم روی پایهها جابجا کنید که موقع ذوب کردن یه پایه، پایه دوم سرد بشه.
به عبارتی هر دو پایه باهم ذوب میشن و قطعه به راحتی جدا میشه.
و بعد با همون حرارت توسط قلعکش سوراخ پدها رو تخلیه میکنم.
تاکیدا عرض میکنم با هویه SMD و هویه کناری هوای گرم حتی با استفاده از درجه حرارت ۴۵۰ درجه هم نتونستم چنین قطعاتی رو خارج کنم.
برای قطعات با پایههای بیشتر هم از همین ترفند بهره میبرم و بین همهی پایه ها رو با قلع پر میکنم و همزمان با حرکت هویه ۱۰۰ وات روی بخش قلع اندود شده؛ قطعه رو جدا میکنم.