آی پی امداد
abtahi

اشکال در تستر T4 به نظر شما بهش اعتماد میشه کرد ؟

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
744
677
سلام وارادت
داشتم یه برد فتوسل رو تعمیر میکردم به ترانزیستور c945 شک کردم از برد خارج کردم و با تستر T4 تستش کردم و جواب طبق تصویر پایین سالم بود کلی وقت منو گرفت تا زنرها و مقاومت ها ، خود رله رو چک کردم همه سالم بودند و دوباره رسیدم به همون C945 ولی اینبار با اهمتر چک کردم دیدم خرابه و برای اطمینان به تستر T7 زدم و دیدم مقاومت میشناسدش و سوخته
سوالم اینه میشه دیگه به تسترT4 خودم اعتماد کنم ؟ یا مشکلی پیدا کرده که قابل حله ؟
دوبار کالیبره هم کردم مشکلش حل نشد

پیوست‌ها

• 241.1 کیلوبایت بازدیدها: 20
  • 418.4 کیلوبایت بازدیدها: 13

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا
سلام وارادت
داشتم یه برد فتوسل رو تعمیر میکردم به ترانزیستور c945 شک کردم از برد خارج کردم و با تستر T4 تستش کردم و جواب طبق تصویر پایین سالم بود کلی وقت منو گرفت تا زنرها و مقاومت ها ، خود رله رو چک کردم همه سالم بودند و دوباره رسیدم به همون C945 ولی اینبار با اهمتر چک کردم دیدم خرابه و برای اطمینان به تستر T7 زدم و دیدم مقاومت میشناسدش و سوخته
سوالم اینه میشه دیگه به تسترT4 خودم اعتماد کنم ؟ یا مشکلی پیدا کرده که قابل حله ؟
سلام و درود
شما یک ترانزیستور سالم داخل T4 قرار بدید ببینید HFE رو صفر نشون میده؟

Mohammad.sp

کاربر vip
vip
کاربر
2021-06-04
158
172
29
سلام وارادت
سلام
همین اتفاق برای منم افتاد و متوجه شدم که شرتی های خیلی کم را تستر درست نشون میده ولی اهم متر عکس این قضیه عمل میکنه

آخرین ویرایش:

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
244
508
لرستان
سلام وارادت
با سلام به نظرم این تسترها هم T4-T 7 هر دو چیز آشغالی هستند و هر کس دوست دارد به خودش ضرر بزند از این تستر ها بخرد من خودم یک تستر تی 7 خریدم و الان پشیمان شده ام و خیلی زود خراب میشن یک مدل جدید هست تی 15 احتمالا بهتر است من خودم ندارم و تست نکرده ام اما کارش را که تبلیغ می کنند به نظرم خیلی بهتر است مهندسین عزیزی هم که از این مدل تستر ها استفاده می کنند نظراتشان بیان کنند .

1403/06/09

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
744
677
با سلام به نظرم این تسترها هم T4-T 7 هر دو چیز آشغالی هستند و هر کس دوست دارد به خودش ضرر بزند از این تستر ها بخرد من خودم یک تستر تی 7 خریدم و الان پشیمان شده ام و خیلی زود خراب میشن یک مدل جدید هست تی 15 احتمالا بهتر است من خودم ندارم و تست نکرده ام اما کارش را که تبلیغ می کنند به نظرم خیلی بهتر است مهندسین عزیزی هم که از این مدل تستر ها استفاده می کنند نظراتشان بیان کنند .

1403/06/09
سلام
انصافن من چند ساله باهاشکار میکنم راضی بودم و جز این مورد مشکلی نداشتم

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
391
420
کوهبنان کرمان

1403/06/09
درود برشما
منم هیچ کدوم ازین تسترها رو ندارم ولی همین T15 که فرمودین تبلیغشو دیدم ضمن اینکه ایرانی ساز هست و سایت تعمیراتی پرچم اینو ساختن. کلی هم کارایی داره مثلا با یه باتری 9 ولتی که داره میشه تا 30 ولت ازش برق گرفت. بسیاری از تستهایی که بقیه ندارندو داره ومیشه گفت یه اسیلوسکوثم توشه. میخواستم بخرمش فقط نمیدونم عمر و دوامش چطور هست.

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا
سلام
خیر قربان عدد ۴۲۷ رو نشون میده یه c945 سالم گذاشتم
من که با این دستگاه ها کار نکردم ولی اگر بهره ترانزیستور رو صفر نشون بده و تشخیص بده که ترانزیستور هست نه مقاومت کم اهم، تشخیص دقیق هست. شما باید علاوه بر تشخیص پایه ها ضریب تقویت یا همون بهره رو هم بررسی کنید
بنظر تستر شما سالمه

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
744
677
من که با این دستگاه ها کار نکردم ولی اگر بهره ترانزیستور رو صفر نشون بده و تشخیص بده که ترانزیستور هست نه مقاومت کم اهم، تشخیص دقیق هست. شما باید علاوه بر تشخیص پایه ها ضریب تقویت یا همون بهره رو هم بررسی کنید
بنظر تستر شما سالمه
سلام و ارادت
فرمایش حضرتعالی صحیح است ولی من تا الان اصلن به این قسمت کاری نداشتم وقتی شورتی نمیداد میگفتم ترانزیستور سالمه ولی من بعد همین کار رو میکنم تشکر

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
885
1,753
استان گلستان
سلام وارادت
با سلام و خسته نباشید، این چنین مشکلات معمولا با بروزرسانی کردن حل میشه.

بالا