آی پی امداد
abtahi

اشکال در عملکرد تستر LCR-T7

gaemshar

کاربر
2008-09-02
8
3
54
سلام دوستان لطفاً راهنمای کنید بعد از تست خازن تستر خاموش شد الان دکمه روشن شدن میزنی دوتا قطعه دیود و آی سی میکرو داغ میشه و صفحه خاموش هست
شماره آی سی میکرو Apt32f172

پیوست‌ها

• 327.8 کیلوبایت بازدیدها: 41

Mostafahe

کاربر
2019-01-23
223
234
شهرکرد
سلام دوستان لطفاً راهنمای کنید بعد از تست خازن تستر خاموش شد الان دکمه روشن شدن میزنی دوتا قطعه دیود و آی سی میکرو داغ میشه و صفحه خاموش هست
شماره آی سی میکرو Apt32f172
درود بر شما احتمالا خازن دشارژ نبوده و میکرو آسیب دیده یا در پایه های تست زنر اونو قرار دادید و تست کردید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gaemshar

gaemshar

کاربر
2008-09-02
8
3
54
ممنونم میکرو باید تعویض بشه درسته شماره میکرو نوشتم اگه جایی سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
946
1,637
همه مشکلات هم از تست دیود زنر شروع شد.

سلام
این تستر بسیار ضعیفه و باید اونو لای زرورق نگه داشت 😡 یا به عبارتی بسیار فوفول هست و باید هنگام کار با اون دستورات داده شده در دفترچه اونو کاملا رعایت کرد.
مثلا در پست ۵۲ در پاسخ کاربری که علت سوختن U7 رو جویا شده عرض شد:
این قطعه یه DC-DC Up Converter با کدHY و پارت نامبر SY7200A هست که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر در مسیر پایه‌های K و A زیف سوکت قرار گرفته و ولتاژی تا ۳۰ ولت روی این پایه‌ها اعمال میکنه. وقتی شما قطعه‌ای غیر از دیود زنر روی اون قرار بدید؛ احتمال اینکه ولتاژ اعمالی سبب آسیب به این قطعه و D2 بشه وجود داره.
همچنین تو کاتولاگ LCR-T7 تاکید کرده که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر، حتما می‌بایست مثبت دیود رو به K (کاتد) و منفی اون رو به A (آند) وصل کنید.
ویا در پست ۷۳ گفته شده:
توصیه می‌کنم به نکات ایمنی کار با این LCR که تو همین انجمن ذکر شده؛ (مثل تخلیه خازن قبل از تست و یا حتی هنگام تست مجدد بلافاصله پس از تست اول) دقت کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahddi

Linox2018

کاربر
2019-05-26
10
8
34
سلام خیلی ممنونم از پاسخ جنابعالی بله من هم زیاد تو اینترنت گشتم فایلی با این مشخصه پیدا نکردم در هر صورت از شما سپاسگذارم
سلام و عرض ادب مهندس . در خصوص مشکل تستر t7 که تایپیکایجاد کردید ،دقیقا بنده هم مشکل شمارو دارم که مزاحم شدم بپرسم بعد ازین مدت تحقیق تونستید درستش کنید یا خیر ؟ که اگه موفق شدید ازتون کمک بگیرم که مشکل بنده هم مرتفع بشه .منتظر پاسختون هستم ‌سپاس

abbas_1m

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2010-01-20
315
389
زاهدان
دوسان ای تستر مدل سری ساخت اولش که بی نقص کار میکرد وقتی با خازن دشارژر بهش وصل میکردی دیگه همه چی تموم میشد چه برسه به الان که سری های جدیدشون تو بعضی فروشگاه ها هست نو کارخونه ایی تمام المان هارو اشتباه حساب میکنه.کلا این تستر مزخرف و پول دور انداختنه. وقتی خازن دشارژر وصل کردی هم مرگ دستگاهه هیچ راهیم نیست بتوننین درستش کنین راهیم باشه بهیچ عنوان نمیصرفه چون قیمت ایسیش اندازه قیمت خودشه.

abbas_1m

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2010-01-20
315
389
زاهدان
من خودم دو مدل t7 - t1خریدم هردو معیوبن بعضی وقتا ترانزستورهای سالم رو میزنه دیودن یا اتصال خازن هارو بعضی وقتا کامل اشباه محاسبه میکنه یا خازن نو و اصلی سالم رو میزنه اتصال !!!!!!!! در حالیکه با اهم متر دارای خازن سنج درست نشون میده

vli

کاربر
2024-10-27
1
1
تهران
سلام خدمت دوستان
تستر من دیود 2 سوخته مشخصات دیود 2 را میخواستم
ممنون

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
946
1,637
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vli

hotaru

کاربر
2018-08-27
39
35
من این دستگاه مدل

LCR-TC1 رو دارم بد نیست البته زیاد بکارم نمیاد ولی اگه موارد اختیاطی رو رعایت کنید مشکلی براش پیش نمیاد. در کل برای کسی که حرفه اش تعمیراته این دستگاهها پول دور ریختنه. اینجور عزیزان بهتره یه 3 تومنی هزینه کنند یه ال سی آر متر نسبتا خوب بگیرند. برند ZOYI چند مدل مقرون بصرفه داره.​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gaemshar
بالا