آی پی امداد
abtahi

اساتید بنظر شما این یک نوع سوء استفاده نیست؟

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
494
583
کوهبنان کرمان
دست شما درد نکند همین. مشکل از خود افراد این صنف هست حالا شدیم مبتدی اینکه زیر پای همکار خالی کردن هم خودش یه هنره بیشتر بیندیشیم بعد تایپ کنیم. همکار نمایندگی که داره نان. نماینده فلان شرکتشو می خورد بقیه اعضا هم که با گرانی قطعه و تقلبی ووو در گیر پس می ماند یه عده کم که دزدی از کار وووو انجام می دهند روی سخن با قشر زحمت کش و با انصاف این حرفه هست که داریم زیر بار گرانی و بازار خراب داغان می شویم ایکاش مبتدی بودیم که حرف شما. برای من امثال بنده که نزدیکبه۳۰سال وقت عمر گذاشتیم. انقدر مبتدی هستم که سال ۸۴با نبود پروگرامر ای سی فلاش رسیور رو روی یه رسیور دیگه جی تک می کردم ووو حالا شدیم مبتدی. این یه توهین هست باید عذرخواهی بکنی البته بنده درمقابل اساتید این سایت خیلی کوچکم
درود برشما. 👌🏼👌🏼👌🏼

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aryamon

Celine82

کاربر vip
کاربر
2022-04-09
89
141
سلام و عرض ادب
در اینکه همکاران در حد توان کمک‌ حال اعضای انجمن هستند؛ شکی نیست.
اما استاد @غزال دریایی بود که فقدانش را هر روز می‌توان حس کرد.
شاید برخی از همکاران ما طی سالیانی که عضو انجمن بودیم؛ از بین ما رفتند و هیچکدام‌مان متوجه فوت آنها نشدیم. لیکن سوال اینست که استاد، فارغ از دارا و ندار بودنش؛ چه خصوصیت اخلاقی بارزی داشت که با گذشت ۹ ماه، انجمن تعمیرکاران یاد و خاطرش را گرامی میدارند و دعاگویش هستند؟
سلام
ایشون مقام والا و مقدسی داشتند ، خلاصه بگم یک آموزگار بودند، نبودم ، ندیدم ولی گفته ها رو شنیدم که به خیلی ها پرو بال داد تا پرواز کنند، روحشون شاد

بالا