با سلام مجدد
حق با شما بود هیترم عیب نداشت و خودم عیب داشتم.
المنت جدید با سنسورش رو نصب کردم، اول با لامپ سری امتحان کردم ک لامپ ب طور کامل روشن میشد و حرارت تولید نمیشد، پس لامپ رو حذف کردم و مستقیم المنت رو جای خودش نصب کردم و رو هر دمایی ک تنظیم میکردم چ دستم روی ولوم بود چ نبود ب اون دما ک می رسید قطع میشد ودوباره دما که ذره ای کم میشد با وصل شدن لحظه ای دما رو همون درجه نگه میداشت.فقط اگر المنت سرد باشه و ی دفعه مثلاً رو 300 درجه تنظیم کنم تا بره ب 300 برسه فلز دور المنت سرخ میشه وباید کم کم درجه رو ببرم بالا تا ب 300 برسه اینجوری طبیعی تره .یکبار هم رو 400 درجه تنظیم کردم .فلز دور المنت دائم سرخ بود ولی دستگاه کارشو درست انجام میداد و لحظه ای المنت روشن میشد، حالا چطور بفهمم ک سنسور دمای انتخابی رو درست اعلام میکنه یا ن؟
من تو ذهنم فک میکردم باید مثل دیمر معمولی عمل کنه و المنت کم کم زیاد بشه مثل پمپ بادش و کسی هم نداشتم ک بپرسم ، تو گروه های الکترونیکی هم میپرسیدم میگفتند مشکل داره، تو نت هم ک جستجو کردم و این روش رو پیدا نکردم ،همین باعث شد اینجا مطرح کنم ، و بفهمم هیترم سالمه و شرمساری بهم بمونه .اصلا فک نمیکردم ب این روش دما تنظیم بشه و ترس از سوختن المنت باعث شد حقیقتو نفهمم.
اگر بد گزارش دادم و باعث شد وقتتونو بگیرم و باعث ناراحتی شما شدم ببخشید.
اگر میدونستم ب این روش هم امکان داره دما تنظیم بشه امتحان میکردم و میفهمیدم سالمه.و زمانی ک لامپ 100 وات رو بجای المنت نصب میکردم چون همزمان سنسور داغ نمیشده ، همش لامپ روشن بود و فک میکردم هیترم مشکل داره.
با اینکه شمارو ندیدم ولی بارها ب من کمک رسوندید و مطالب جدید یاد گرفتم .خیلی دوست دارم زیارتتون .ایشالا قسمتم بشه.بازم ممنونم ک بالاخره مشکلم حل شد و هیترم ب کار افتاد وببخشید ک من بد متوجه میشدم.
یا حق
درود
حالا حق دارم بیام تو رو خفه کنم یا نه ( البته شوخی میکنم )
اما اگه مشاهدات خودتو میگفتی همون ابتدا میفهمیدم ولی خودت با مشاهده ولتاژ ۲۲۰ نتیجه گیری میکردی که حرارت تنظیم نمیشه و اصرار داشتی که حرارت تنظیم نمیشه.
منم تصور میکردم درست میگی درحالیکه اجازه نمیدادی حرارت رو تنظیم کنه و از ترس سوختن المنت فورا از برق میکشیدی.
حکایت شما شبیه لامپ اطاق است که روشن نمیشه و به الکتریکی گفتی لامپ اطاقم سوخته و اونم لامپ نو بهت داده و جنجالی درست کردی که لامپ سوخته را بمن فروختی ، غافل ازآنکه لامپ قبلی هم سالم بوده و سیمکشی ایراد داره ولی نسخه اولیه شما که تصور کردی لامپ سوخته است ، مصیبتساز شده .
و یا شبیه پدری که به روانپزشک مراجعه کرده و گفته فرزندم به لباس گرم حساسیت داره و وقتی لباس گرم میپوشه نمیتونه راه بره و مدام زمین میخوره.
ولی بعد از آزمایشاتی مشخص میشه نسخه اولیه پدر بچه ماهها عامل گمراهی روانپزشک شده.
چون کفش بچه برای جاده لغزنده مناسب نبوده و کف کفش لیز و صیقلی بوده.
بنابرین در زمستان که جادهها لغزنده و یخبندان است درسته که بچه هم بناگزیر لباس گرم میپوشه اما بواسطه کفش نامناسب مدام لیز میخورده و زخم و زیلی میشده ، نه بواسطه لباس گرم.
به این ترتیب نسخه اولیه پدر که بچه به لباس گرم حساسیت داره روانپزشک را گیج کرده و درمان را طولانی ساخته.
درحالیکه هر انسانی با این کفش ، بدون لباس گرم و حتی لخت هم لیز میخوره و زخم و زیلی میشه و ارتباطی با لباس نداشته و با تهیه کفش مناسب مشکل رفع شده.
شما هم از ابتدا فرمودید حرارت هیتر تنظیم نمیشه چون تصور میکردی حرارت هیتر با تغییر ولتاژ تغییر میکنه و جوری میگفتی ۲۲۰ولت ثابته که گویی تا دو روز بعد هم ۲۲۰ ولت همچنان به المنت میرسه .
و لذا با دیدن ولتاژ ۲۲۰ ولت تصور کردی حرارت تنظیم نمیشه و فرضیه و تصور خودتو بعنوان حقیقت محض به من تاکید میکردی و لذا منم تصور میکردم واقعا حرارت تنظیم نمیشه و نمیدونستم نتیجهگیری و تخیلات خودتو اطلاع میدی نه حقایق را.
و پس از آنکه فهمیدم نسخه اولیه و غلط خودتو به من تحمیل کردی و هر چه میگفتم باید ۲۲۰ ولت تا زمان گرم شدن سنسور ثابت باشه ، اصلا به حرفم توجه نمیکردی و مدام میگفتی چرا ۲۲۰ ولت مانند ولتاژ پمپ ، کم و زیاد نمیشه .
عزیزم هیچوقت استنباط و نتیجهگیری خودتو بعنوان حقیقت قابل مشاهده به راهنما اعلام نکن و فقط مشاهدات خودتو گزارش کن.
بابای منو درآوردی .
حالا برای اینکه حرارت المنت با ملایمت بالا بره و گرمای معقولی داشته باشه و زیادی سرخ نشه .
ابتدا المنت را با یک دیود مناسب سری کن ، اگه کار کنه باعث افزایش عمر المنت هم میشه نگران نباش..
اما اگه مطلوب نشد بجای دیود از ntcاستفاده کن و یا لامپ مناسبی با المنت سری کن و لامپ را داخل باکس دستگاه جاسازی کن که المنت هیچوقت با شدت زیاد داغ نشه.
البته در تاپیکی برای افزایش عمر المنت ابتکاری تقدیم کردم و برای هیتر خودم هم استفاده کردم.
سپاس