بازم ممنونم.درود
شما هم ببخشید اگه بدلیل تاخیر زیاد شما ، فراموش میکنم و ممکنه جواب نادرست و اشتباه بدم.
چرا تابحال نگفته بودی دسته هیتر عوض شده؟
با احتمال زیاد عیب در ارتباط نادرست سیمهاست.
دستگاهی که قبلا دستکاری شده و معلوم نیست چه قطعاتی عوض شده کافیه پایههای یک خازن اشتباها جابجا شده باشه که بسادگی مشخص نمیشه .
لذا این دستگاه بدون نمونه سالم ، بسادگی تعمیر نمیشه و کار حضرت فیله.
سپاس
بازم ممنونم.
متاسفانه هیچ شماتیک یا عکسی از مدارش نیست. نهایت ی دیمر برا هیترش میزارم فعلا تا شماتیکشو پیدا کنم.
با اینکه رشتم الکترونیک نیست ولی بارها و بارها با آموزشها و تحلیل های شما با اون طرز بیان خاص خودتون مشکلم حل شده . منبع تغذیه ای ک طراحی کرده بودید و مدار نقطه جوش رو درست کردم و استفاده میکنم.خدا خیرتون بده و شما رو برای جامعه الکترونیک حفظ کنه.
یاحق
تمامی مواردی که فرمودید تست کردم و بعضا اینایی ک مشکوک بود عوض کردم ک گویا کار اشتباهی بوده و قبلش باید خوب بررسی میشد تا عیب جدید نگیره و بردش هم شخم زده نشهسلام بنده این ایراد را تا حالا چندین بار داشتم و از موارد زیر میتونه باشه :
خرابی ولوم
خرابی المنت
عدم اتصال صحیح سیم بندی و قطعی در مدار
خرابی تریاک BT138
لحیم سردی روی برد اصلی
درودبا سلام مجدد خدمت اساتید محترم
در مورد همین هیتر 952h ک دسته هیترش کنترل دما نداره، امکانش هست ک بجای خروجی آی سی ک فرمان ب اپتوترایاک هیتر میده و کار نمیکنه ، ی دیمر DC 0 تا 5 ولت بزارم ، ولتاژ ورودی دیمر رو از خود مدار بگیرم و خروجی دیمرو ب اپتوترایاک وصل کنم؟ اصلا شدنی هست؟ یا اینکه دیمر ac مستقیم وصل کنم ب دسته هیتر ک اینجوری فکر میکنم ی سری چیزای هیتر کار نمیکنه.
هم اکنون ب محبت و لطف شما نیازمندم.