آی پی امداد
abtahi

سوال: از کار افتادن هیتر گرداک 952

tuning_shop

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-05-06
315
1,146
سلام دوستان
بنده هویه گرداک 952 دارم ( البته از نوع چینی ) وقتی هویه روشن میکنم دما ارام ارام تا 495 میره یعنی نهایت رنجش اما در واقع دمای اون در حد 400 درجه هم نیست یکبار دسته اونو عوض کردم اما تاثیری نداشت و همونجور مونده کسی از دوستان با این مشکل برخورده ؟؟؟ روی برد چندتا پتانسیومتر وجود داره با تغییر اونا درست نمیشه؟؟؟؟؟مشاهده فایل‌پیوست 88541

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام دوستان
بنده هویه گرداک 952 دارم ( البته از نوع چینی ) وقتی هویه روشن میکنم دما ارام ارام تا 495 میره یعنی نهایت رنجش اما در واقع دمای اون در حد 400 درجه هم نیست یکبار دسته اونو عوض کردم اما تاثیری نداشت و همونجور مونده کسی از دوستان با این مشکل برخورده ؟؟؟ روی برد چندتا پتانسیومتر وجود داره با تغییر اونا درست نمیشه؟؟؟؟؟مشاهده فایل‌پیوست 88541

سلام

هرچند تصور میکنم انتظار شما بیش از حالت نرمال است و دراینصورت دستکاری صحیح نیست اما اگه دوست داری حرارتش بیشتر از نرمال بشه

A1, A2 ترایاک هویه (در نقشه آنالوگ T4) را اتصال کوتاه کن ببین حرارت بالاتر میره ؟
اگه بالاتر رفت یک مقاومت حدود 20 کیلو با R44 موازی کن و نتیجه را اعلام کن تا با توجه به پاسخ سیستم اصلاح کنیم.

سپاس

آخرین ویرایش:

tuning_shop

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-05-06
315
1,146
با تشکر از پاسخ شما هویه من از نوع چینی هست و مقاومت r44 در مدارش وجود نداره
و مساله بعد اینکه سوال و ایراد من درباره دسته هوای گرمش بود فک کنم منظور بنده اشتباه متوجه شده باشید؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با تشکر از پاسخ شما هویه من از نوع چینی هست و مقاومت r44 در مدارش وجود نداره
و مساله بعد اینکه سوال و ایراد من درباره دسته هوای گرمش بود فک کنم منظور بنده اشتباه متوجه شده باشید؟؟

سلام
عزیزم از این جمله ای که مرقوم فرمودین چیزی نفهمیدم

لطفا جمله فوق الذکر را خودتون ترجمه کنین جوری که من هم بفهمم خواسته شما چیه ؟

سپاس

tuning_shop

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-05-06
315
1,146
ببخشید
منظورم از قسمت اول این بود که برد دستگاه بنده با نوع اصلی گرداک که تو بازار هست متفاوته عکسش تو پیوست میباشد
قسمت دوم اینکه تریاک t4 اتصال کوتاه کردم اما تفاوتی توی حرارت هوای گرمش حاصل نشد
دوستم هویه گرداک 952 داره با حرارت 300 برد سیاه میشه اما دستگاه من . . .
عکس برد دستگاه : 05042014220.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
ببخشید
منظورم از قسمت اول این بود که برد دستگاه بنده با نوع اصلی گرداک که تو بازار هست متفاوته عکسش تو پیوست میباشد
قسمت دوم اینکه تریاک t4 اتصال کوتاه کردم اما تفاوتی توی حرارت هوای گرمش حاصل نشد
عکس برد دستگاه :مشاهده فایل‌پیوست 88587

سلام
اگه میخوای حرارتش بیشتر بشه
با توجه به اینکه نقشه دستگاه شما متفاوت با نقشه موجوده لذا ترایاکی که به هویه متصله پیدا کن و A1 , A2 آنرا اتصال کوتاه کن اگه گرمای هویه مورد قبول شما نشد باید هویه وات بالاتر تهیه کنی

و اگه قابل قبول شد اعلام کن تا درستش کنیم

اگه نمایشگر هم متناسب با حرارت نیست فعلا اشکالی نداره در پایان کار درستش می کنیم
ولی تصور میکنم حرارت هیتر را نشون میده نه هویه ( البته اطلاع دقیقی ندارم و حدس میزنم )

ضمنا آیا دستگاه دوستت همین مدله ؟ (احتمالا نه )

سپاس

tuning_shop

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-05-06
315
1,146
ببخشید
عکس برد دستگاه :مشاهده فایل‌پیوست 88587
درست حدس زدید نخیر مدلش با مدل من متفاوت هست
بنده دسته هویرو تعویض کردم اما باز هم تغیر زیادی حاصل نشد ؟ ایا امکان داره با جابه جایی سنسور یا سری کردن مقاومت در مدار دستگاه رو فریب داد ؟؟

tuning_shop

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-05-06
315
1,146
خب استاد من با اتصال کوتاه تریاک مرتبط با هویه دمای اونا بالا بردم اما نمایشگر ارور میده ؟؟!!!

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
خب استاد من با اتصال کوتاه تریاک مرتبط با هویه دمای اونا بالا بردم اما نمایشگر ارور میده ؟؟!!!

سلام
عزیزم جواب منو بده
آیا با اتصال ترایاک حرارت هویه بالا میره یا نه ؟

اگه حرارت بالا میره نقشه چند قطعه متصل به پتانسیومتر حرارت هویه تا آی سی را بکش و ارسال کن
میتونی روی کاغذ بکشی و تصویر ارسال کنی
اگه بازم نمیتونی مقدار مقاومت های متصل به پتانسیومتر هویه را اعلام کن ( با ذکر لوکیشن یا شماره روی برد)
ضمنا لوکیشن ترایاک هویه چیه ؟ ( T4 نبود ؟ )

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا