استاد شرمنده من فکر میکردم که نسبت به دستگاه ها اشراف کامل دارید و بر اساس همین سوالم رو پرسیدم، شرمنده متوجه شدم که سوالم صحیح نبود
عکس برد دستگاه رو ارسال میکنم عزیزان بزرگواری کنند و روی دستگاه هم مدل اگر دارند چک کنند ممنون میشم
بنده از همین نو دارم ممنون میشوم جهت راهنمایی برای جازدن فیش های رو برد یا عکس از فیش ها که جا زده شده که من با دیدن فیش ها بتوانم فیش های برد ۹۵۲ خودم را راه اندازی کنم با تشکر
درود
خسته نباشید
استاد.اولا ایسی میکروکنترول کدام وکجای برد هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.استاد هیتر من کلید روشن هیترو میزنم هیتر روشن میشه و درجه دیجیتال هیتر چندتا شماره در حال بالا رفتن نشون میده و بعد درجه صفر را نشون میده یعنی هیتر روشنه ولی درجه گرما صفر نشون میده لطفا کمکم کنید که مشکل از کجا میباشد استاد بزرگوار تمام خازنها را تعویض کردم تمام ترایاکها را تعویض کردم سه عدد کوپلر را تعویض کردم .خواهشا راهنمایی بفرماید.
سپاس
درود
خسته نباشید
استاد.اولا ایسی میکروکنترول کدام وکجای برد هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.استاد هیتر من کلید روشن هیترو میزنم هیتر روشن میشه و درجه دیجیتال هیتر چندتا شماره در حال بالا رفتن نشون میده و بعد درجه صفر را نشون میده یعنی هیتر روشنه ولی درجه گرما صفر نشون میده لطفا کمکم کنید که مشکل از کجا میباشد استاد بزرگوار تمام خازنها را تعویض کردم تمام ترایاکها را تعویض کردم سه عدد کوپلر را تعویض کردم .خواهشا راهنمایی بفرماید.
سپاس
با سلام مسیر تعمیر هویه عبارتند از دیود پلU6 و ولتاژ های خروجی رگولاتورهای t5 و T6 و خازنها و مقاومتهای مسیر و نهایت آی سی HA17324 از لحاظ خرابی قطعات سوختگی و اتصال کوتاه و ... بررسی گردد.