آی پی امداد
abtahi

اخطار INITIALIZE در DISK MANAGEMENT در هارد اکسترنال وسترن

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-16
239
209
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی .هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مشکی که دارم اینه که ویندوز دیتکتشان میکند ولی در MY CAMPUTER درایو را نشان نمیدهد و DISK MANAGEMENTشناسایی می شود وحجم داردولی INITIALIZE نشون میده و در نرم افزار HDD REGENERATOR هم ارور MASTER DISK BOOT FAIL میدهند. دوستان کسی میدونه با این هارد ها باید چکار کرد راهنماییم کنه با نرم افزار پارتیشن و دستورات داس جواب نگرفتم کسی با wdr6 کار کرده بتونه بهم راهنمایی کنه که با این برنامه میشه واطلاعات برام مهم هست

parsix

کاربر vip
vip
کاربر
2014-02-09
4
0
سلام
با برنامه Disk Genius ریکاوری کنید، از قسمت Partition Recovery می توانید پارتیشن هاتون برگردانید ، فقط حتماً راهنمای برنامه رو کامل بخوانید
اگر اطلاعات هارد مهم نیست با ورود به کنسول Diskpart و انتخاب دیسک مورد نظر و دستور Clean پاکسازی کامل و مجدد پارتیشن بندی بشه

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-16
239
209
سلام نشد اخطار میده هارد کاملا بد سکتور داره در صورتی ه با نرم افزار تست هارد سلامت 100 درصد هست

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-16
239
209
با برنامه wdr تست زدم هد ها سالم هست ولی در تست دیسک همه را سریع بد سکتور نشون میده سرچ کردم میگند قسمت ترانسلیتور ایراد داره و با pc 3000 میشه کسی با wdr چک کرده ومی دونه این کار را میشه کرد یا نه

parsix

کاربر vip
vip
کاربر
2014-02-09
4
0
هد خواندن و نوشتن دستگاه تست باید گرفت، من چنین مشکلاتی داشتم هد خراب بود، تعویض شد

بالا