آی پی امداد
abtahi

اخطار INITIALIZE در DISK MANAGEMENT در هارد اکسترنال وسترن

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
1386٫8٫25
240
210
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی .هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مشکی که دارم اینه که ویندوز دیتکتشان میکند ولی در MY CAMPUTER درایو را نشان نمیدهد و DISK MANAGEMENTشناسایی می شود وحجم داردولی INITIALIZE نشون میده و در نرم افزار HDD REGENERATOR هم ارور MASTER DISK BOOT FAIL میدهند. دوستان کسی میدونه با این هارد ها باید چکار کرد راهنماییم کنه با نرم افزار پارتیشن و دستورات داس جواب نگرفتم کسی با wdr6 کار کرده بتونه بهم راهنمایی کنه که با این برنامه میشه واطلاعات برام مهم هست

parsix

کاربر vip
vip
کاربر
1392٫11٫20
5
1
سلام
با برنامه Disk Genius ریکاوری کنید، از قسمت Partition Recovery می توانید پارتیشن هاتون برگردانید ، فقط حتماً راهنمای برنامه رو کامل بخوانید
اگر اطلاعات هارد مهم نیست با ورود به کنسول Diskpart و انتخاب دیسک مورد نظر و دستور Clean پاکسازی کامل و مجدد پارتیشن بندی بشه

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
1386٫8٫25
240
210
سلام نشد اخطار میده هارد کاملا بد سکتور داره در صورتی ه با نرم افزار تست هارد سلامت 100 درصد هست

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
1386٫8٫25
240
210
با برنامه wdr تست زدم هد ها سالم هست ولی در تست دیسک همه را سریع بد سکتور نشون میده سرچ کردم میگند قسمت ترانسلیتور ایراد داره و با pc 3000 میشه کسی با wdr چک کرده ومی دونه این کار را میشه کرد یا نه

parsix

کاربر vip
vip
کاربر
1392٫11٫20
5
1
هد خواندن و نوشتن دستگاه تست باید گرفت، من چنین مشکلاتی داشتم هد خراب بود، تعویض شد

بالا