این تاپیک کمی قدیمی شده شما اگر آخرین ورژن برنامه jaf رو پیدا کنید احتمال زیاد میشه. اما به طور کل با باکس بهتر هست و کم خطر تر. با جف مخصوصا اگه وارد نباید اشتباه کنید گوشی میره روی حالت dead و در این حالت برگردوندن گوشی سخت میشه و فقط باکس نیاز هست
دوست عزیز شاید مشکل دیرآمدندلینک دانلود از اینترنت تون باشد نه از سایت؟ واگرهم مشکل سرعت یا دانلود دارید وفکر میکنیداز سایت می باشد هم متوانید دربخش نظرات و پیشنهادات مطرح کنید وهم اینکه سوال برای حل مشکل تون مطرح کنید تابتوانیم راهنمایی تون کنیم. ضمنآاینکه شما هزنیه هنوز پرداخت نکردیدو عزیزانی که مبلغی ناچیزی راهم پرداخت کردند در قبالش دادند 100برابر چه عرض کنم بیشتر ازهزار برابر این مبلغ کسب علم میکنند وهمچنین این میلغ بعد تعمیر قطعه ای که از این سایت مشکل شو ن حل شد بدست خواهد امد و شاید هم بیشتر.بنده هم میبینید کاربرویژه شدم بخاطرفعالیت هایی در انجمن تلفن همراه داشتم و به صلاح دید مدیران واستاید عزیز کاربر ویژه شدم واگرهم روزی کاربر ویژه هم نباشم ونبودم بنده این مبلغ ناچیز که سال یه بار بایدپرداخت کرده شود را پرداخت میکردم وچون این سایت هم از نظرمحتوای علمی و هم تجربی سایتی پرمحتوا و کاملی می باشد .و بعد اینکه کسی به اجبار عضو سایت نشده به اختیار خودش عضو این سایت خوب ومفید شده است