آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

8621014

کاربر
2009-12-10
3
1
خدمت دوستان عزیز سلام عرض میکنم.یه نصیحت برادرانه.کسانی که تجربه ی کافی ندارن دنبال ساخت فلزیاب نباشن.ادمایی انجان که حتی نمیتونن میکرو پروگ کننو فیوز بیت تغیر بدن پس چطوری ادعا میکنن که ماینر 4 کلاهبرداریه. برید متن المانی رو ترجمه کنید تا دیگه انقد سوال های تکراری نپرسید.او ن دسته از عزیزانی که دنبال کشف عتیقه و فروش اونها هستن پیام خصوصی بدن تا راهنمایی کنم.هر چند که من هم اول راهم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad39

8621014

کاربر
2009-12-10
3
1
راستی برای جلو گیری از هنگ و قاطی کردن دستگاه از میکروهای pi استفاده کنید.منظورم پسوند ایسی هستش.اکثرا pu هستن که بدرد این کار نمیخورن.pi نوع صنعتی که تا حد بالایی نسبت به نویز مقاوم هست.

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز 8621014 میشه لطف کنی بگی از ماینر چه نتیجه ای گرفتی که ...........

ali atropad

کاربر
2011-02-03
3
3
با سلام خدمت دوستان لطفا کمکم کنید وقتی ماینر رو روشن میکنم بعد از تبلیغات دستگاه این پیام میاد
piv sendet nicht
pule pruef en
demo moduein
بعد از نشان دادن این پیام به صفحه اصلی فلز یاب میرود ولی هیچگونه حساسیتی نشان نمیدهد

8621014

کاربر
2009-12-10
3
1
سلام من متن آلمانی رو ترجمه کردم. خیلی از مشکلاتم رو اونجا حل کردم.فقط یه چیزی میگم این مدار نه تبلیغاتی و نه کلاهبرداری.من نتیجه ی خوبی گرفتم.شما به امید خدا شروع کنید.ولی اول ببینید برا چه کاری لازمش دارید.اگه کسی از عزیزانبه مشکل برخورد کرد.بطور کامل مشکلو بنویسه و پیام خصوصی بده.موفق باشید.

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
185
367
سلام دوستان ولتاژ دستگاه چقدر هست؟
آیا 21.6درست هست؟

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
185
367
سلام دوستان خوبم من آخرش اين ماينر رو ساختم عجب دستگاه توپي هست تو اولين روز يك انگشتر پيدا كردم كه عكس هاشو ميزارم حساسيت به طلاش فوقولاده هست از راهنمايي هاي همتون متشكرم
#$V^86:eek:k::eek:k::eek:k:

htc

کاربر
2011-05-05
40
39
سلام برد مفید ماینر 4 در خاک تو شرایط خوب چه قدره؟ ممنون:smilie_help:

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
يك سري به اين وبلاگ بزنيد اين آقا ماينر رو ساخته و يك ويدئو هم توش با كلي راهنمايي گذاشته فكر كنم خيلي به دردتون بخوره در ضمن مدار clone pi رو هم با ويدئو گذاشته من كلون پي آي رو هم با ميكروي pic هم avr ساختم نسبت به قيمتش قطعاتش خيلي خوبه هم چنين خيلي ثابته البته بردش زياد نيست ولي بازم ميگم نسبت به هزينه ساختش عاليه . من كار صاحب اين وبلاگو قبول دارم چون واسه هر مداري كه ساخته ويدئوي اون مدارو رو هم گذاشته و به نظر من هر كسي كه ادعاي چيزي رو داره بايد با مدرك ثابت كنه
//////////////////////////

آخرین ویرایش:
بالا