آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

Majid abed

کاربر
2011-01-24
9
9
پتانسیومتر ال سی دی رو هم کم وزیاد کردم ولی تاثیر نداشت .
من فیوز بیتها رو نسوزوندم امکان داره از نسوزوندن فیوز ها باشه .
من با بسکامavr کار میکنم میشه بگید فیوزبیت هارو چجوری بسوزونم؟
بهتره فیوزبیت ها رو بدی بیرون واست بسوزونن . من خودم همین کارو کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 3239798

خداداد

کاربر
2008-02-11
6
6
ال سی دی

با سلام
با تشکر از بچه های انجمن مشکل حل شد

آخرین ویرایش:

Majid abed

کاربر
2011-01-24
9
9
یه مشکلی دارم : بعضی تنظیمات منو ذخیره نمیشه مثلا تو قسمت حساسیتش عدد 117 نشون میده هر کاری میکنم کم نمیشه فقط زیاد میشه همون زیاد شدنش هم ذخیره نمیشه .کیبوردی که من گذاشتم همونیه که تو فایل ماینر 4 بود ولی کیبوردی که تو فایل آموزش کار کردن با ماینر 4 نشون داده مثل کیبورد ماینر 2 است امکان داره مشکل از کیبورد باشه؟
همچنین وقتی ماینر روشن میکنم مینویسه ماینر2 با این که من آی سی ها رو با فایل های ماینر4 پروگرم کردم.
خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که اطلاعاتی داره راهنماییم کنه یا یه شماره بده تا باهاش تماس بگیرم
با تشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
اول از اینکه مینویسه ماینر2 طبیعیه چون فایل هگزش مال ماینر 2 هستش 2. احتمالا یا مگا 32 رو خوب پروگرام نکردی یا به قول خودت کیبرد باید رو برسی کنی

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
598
1,303
با سلام
دوست عزیز از اینکه زحمت کشیده و فایل هگز ماینر 4 را شکسته اید. را برایم ارسال کنید تا اعمال تغییرات در برنامه نویسی بتوانم جواب بهتری از ماینر 4 بگیرم.قابل ذکر است که من بیش از 25 سال است که با دستگاه های فلزیاب آشنایی دارم و انواع نقشه های شرکت های معتبر را ساخته ام . با برنامه نویسی آشنایی دارم.
با کمال تشکر

Majid abed

کاربر
2011-01-24
9
9
سلام zixelll
ماینر دمو بالا میاد چیکارش کنم .
اگه مشکل از فایل هگزشه لطفا آدرس یه فایل هگز درست و حسابی رو بدید تا با اونا آی سی هارو پروگرام کنم.
بازم ممنون بابت راهنمایی هایی که میکنی

ali atropad

کاربر
2011-02-03
3
3
با سلام خدمت دوستان . من ماینر 4 رو ساختم ولی با وقتی دستگاه را روشن میکنم در هنگام تبلیغات دستگاه 3ولت برق در سیم لوپ رو دارم ولی بعد از روشن شدن کامل دستگاه برق لوپ قطع میشود و همچنین پالس لحظه ای هم ندارم و نشانگر اعداد برای فلزات با ارزش و فلزات بی ارزش هم 0000 را نشان میدهد وعملا هیچ حساسیتی ندارد در ضمن بالا امدن دستگاه 3یا4 دقیقه طول میکشد از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنید

hamidrar

کاربر
2010-10-19
6
8
بادرود بر تمامی عززان.من تو این کار مبتدی هستم .میخواستم ببینم ماینر 4 ارزش ساخت داره ؟منظورم اینه که میشه ازش عمق بالااز 2.5الی 5 رو زد؟یا اینکه یه دستگاه دیگه معرفی کنید.بازم ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sav206

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام دوستان، .برد Mine diver حداکثر320 سانتیمتر گفته شده، این مدار یک فلز بزرگ را تا 3.5مترهم نشان می دهد اما برد مفید آن320 سانتیمتر است.

آخرین ویرایش:

ahmad39

کاربر
2007-05-21
1
0
سلام خدمت اساتید محترم, لطفا نقشه کامل ماینر4 رو بزارین ممنون
شدیدا احتیاج دارم...

بالا