آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
صدای بوق بازر ضعیفه نه هنوز کویل رو نساختم اگه خدا بخاد دارم میسازم بعد میشه طرز تنظیم دستگاه رو به من یاد بدید و ایا اسپیکر هم باید صدا بده چون هیچ صدایی نمیده تو بالا امدن دستگاه میگه demo modus onیعنی چی ممنونم دوست من

صداي بازر مهم نيست r10 رو چك كن بايد 10 اهم باشه . قطبهاش رو هم چك كن برعكس نباشه (مثبت سمت راستي) . وقتي كويل رو ساختي و وصل كردي اسپيكر بايد صدا بده . تنظيمات فعلا مهم نيستن . اون پيغام هم به خاطر اينه كه دستگاهت ميره حالت دمو چون هنوز كويل وصل نيست . همه تلاشتو بذار روي كويل

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام دوست من من سیم لاکی صفر هفتادو یک دارم میشه بجای سیم نیم استفاده کرد یا سیمهای دیگر چطور یا باید حتما سیم نیم باشه میشه بیشتر توزیح بدید واخرین سوال اینکه اگه دستگاه رو بدون کویل روشن کنیم ترانزیستور igbt میسوزه ممنونم

آخرین ویرایش:
  • Like

detectors

Banned
2010-10-16
8
10
نخیر نمی سوزه - شما می تونید از سیم شیلد دار 7 رشته استفاده کنید که 7 تا رشته رو سری می کنید یعنی اگر 7 رشته سیم باشه که هر کدوم به یک رنگ اون موقع شما مثلا قرمز رو به آبی آبی رو به سبز و... اینجوری ادامه می دهید این سیم ها چون شیلد دار هست بسیار خوبه متر یشم 1500 تومن می باشد.

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام سرشونو میشه لحیم کنم که به هم اتصالی نکنن یا مشکلی نداره و باید حتما کویل وسط هم درست کنم و چند متر بگیرم اهمشم باید چقدر باشه

آخرین ویرایش:
  • Like

detectors

Banned
2010-10-16
8
10
سلام نیازی نیست که حتما کویل وسط هم درست کنید از این سیم برای ساختن کویل 1*1 متر استفاده می شود سر سیم ها رو هم باید به همدیگر لحیم کنید

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
من سیمپیچ رو وصل کردم ولی دستگاه حالت دموست چرا و مربعهای داخل ال سی دی اصلا کار نمیکند ایراد از کویل مگیره

آخرین ویرایش:
  • Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
منظورتون از مربعهاي داخل ال سيدي كار نميكته چيه ؟ وقتي روشن ميكني بايد يه صداي وبز ممتد از كويل بياد . دقيق گوش كن بينم ميشنوي ؟ گويل رو به كجا وصل كردي ؟

• Like

FARHAD49

Banned
2009-09-11
32
21
من سیمپیچ رو وصل کردم ولی دستگاه حالت دموست چرا و مربعهای داخل ال سی دی اصلا کار نمیکند ایراد از کویل مگیره

با سلام
پایه40ای سی 10 حدوده4.7 ولت باشداگر نبود.پتانسیومترp1را بچرخان تا درست بشه. موفق باشی

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام پایه 40 ایسی 1.60 ولت میده پتانسیو مترو چرخوندم اخرین ولتاژ همین بود نکنه من پایه هارو اشتباه کردم میشه بگید کدوم پایه هاست راهنماییم کنید ممنونم

• Like
بالا