آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

detectors

Banned
2010-10-16
8
10
با سلام خدمت دوستان من همه ولتاژها رو دارم. آیسی رو هم پروگرم کردم ولی ال سی دی روشن نمیشه اگه کسی می تونه کمک کنه.
مشکل شما از سه حالت خارج نیست یا ال سی دی سوخته یا درست پروگرم نکردی یا ال سی دی رو درست وصل نمی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

jva

کاربر
2010-02-26
4
2
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز که لطف کردن و راهنمایی فرمودند.bahman _amجان اصلا نوشته ای نمیاد .بوق هم نمی زنه.detectorsجان ال سی دی طبق نقشه موجود در سایت وصل کردم .(مارک ال سی دیLCM2004D-FL-YBS)
برای پروگرم کردن از کدوم یک از نرم افزار های زیر استفاده کنم بهتره.
1-CodeVisionAVR2.03.9
PonyProg_V207c-2
bascom_avr-3
من با دومی پروگرم کردم.پروگرمرو هم با کابل پرینتر ساختم . 2 تااز فیوز بیتها یعنی bodlevel-bodenرو تیک زدم.

داخل متن آلمانی فیوز بیتهای هر دو آیسی رو اینطوری نوشته
Bodlevel = 0
Boden = 0
CKSEL = 1111 SUT = 11
سوال اینه که
1-آیا در هست یا نه اگه درست نیست لطفا دوستانی که بلد هستند صحیحش چطوره؟
2-در حالت 0 تیک بذارم یا در حالت 1

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
1سوال ال سی دی باید از دو طرف لحیم بشه در اسر چی ال سی دی سوخته میشه طریقه نصب ال سی دی رو نشون بدی ممنون

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز که لطف کردن و راهنمایی فرمودند.bahman _amجان اصلا نوشته ای نمیاد .بوق هم نمی زنه.detectorsجان ال سی دی طبق نقشه موجود در سایت وصل کردم .(مارک ال سی دیLCM2004D-FL-YBS)
برای پروگرم کردن از کدوم یک از نرم افزار های زیر استفاده کنم بهتره.
1-CodeVisionAVR2.03.9
PonyProg_V207c-2
bascom_avr-3
من با دومی پروگرم کردم.پروگرمرو هم با کابل پرینتر ساختم . 2 تااز فیوز بیتها یعنی bodlevel-bodenرو تیک زدم.

داخل متن آلمانی فیوز بیتهای هر دو آیسی رو اینطوری نوشته
Bodlevel = 0
Boden = 0
CKSEL = 1111 SUT = 11
سوال اینه که
1-آیا در هست یا نه اگه درست نیست لطفا دوستانی که بلد هستند صحیحش چطوره؟
2-در حالت 0 تیک بذارم یا در حالت 1
سلام اگه شما درست مونتاژ كردي و ولتاژ هم داري مشكل از فيوزبيتهاست . شما همه تيكها رو بردار فقط BOOTSZ0 و BOOTSZ1 رو تيك بزن .توي صفخات قبلي هم بگردي تصويرش هست . بعد از پروگرام حتما Read يا Verify رو بزن تا مطمئن بشي پروگرام انجام شده . آيسيها رو سر جاشون پروگرام كن و خارجشون نكن (البته در روش ISP) چون بايد كريستالها متصل باشن . نرم افزار پروگرام هم فرقي نميكنه با همه ميشه . اگه نشد زياد وقتتون رو صرف نكنيد و بديد براتون پروگرام كنن . چون هنوز اولشه و نصف بيشتر راه مونده !!

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
1سوال ال سی دی باید از دو طرف لحیم بشه در اسر چی ال سی دی سوخته میشه طریقه نصب ال سی دی رو نشون بدی ممنون

پايه هاي ال سيدي از دوظرف به هم وصل هستن كه با يك اهم متر ساده قابل تشخيصه . يكي از علل سوختنش ميتونه ولتاژ بالا باشه .ديتا شيت ال سي دي رو دانلود كن و از روي نام پايه ها وصلش كن .

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام دوست من - من وقتی ال سی دی رو وصل کردم یک صدایی داد ولی ولتاژ ال سی دی رو گرفتم ولتاژ نداشت میشه در اثر همین باشه که روشن نمیشه تا حالا با پروگرامر پرشیا کار کردین میشه طریقه کار با ان و سوزاندن فیوز بیت رو به من یاد بدید ممنونم

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام دوست من - من وقتی ال سی دی رو وصل کردم یک صدایی داد ولی ولتاژ ال سی دی رو گرفتم ولتاژ نداشت میشه در اثر همین باشه که روشن نمیشه تا حالا با پروگرامر پرشیا کار کردین میشه طریقه کار با ان و سوزاندن فیوز بیت رو به من یاد بدید ممنونم
ممكنه . حتي اگه ال سي دي هم سوخته باشه دستگاه حدود 2 يا 3 ثانيه بعد از روشن شدن بايد يه بوق بزنه .ضمنا اول بايد ال سي دي وصل باشه بعدش دستگاه رو روشن كني .
نرم افزار پروگرامرت اسمش چيه ؟

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
دستگاه من هیچ صدایی نمیده تغذیی ال سی دی هم ولتاژ نداره میشه از مگا 32 باشه یا ایراد از چیز دیگه ایی هست پروگرامر پرشیا avr - pr24

آخرین ویرایش:
  • Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
دوست عزيز شما فقط سوال ميپرسي و توجه به جواب نميكني . شما تا فيوزبيتها رو نسوزوندي هيچ انتظاري از دستگاه نداشته باش . تا ميكرو درست پروگرام نشه هيچ عكس العملي دستگاه نداره
. شما شماتيك رو نگاه كني ميبيني كه تغديه ال سي دي ، بازر ، ديتاي ال سي دي ، اسپيكر و ... همه از ميكرو فرمان ميگيرن . حالا شما بازم بگو ال سي دي روشن نميشه !!!!!
ضمنا من گفتم اسم نرم افزار پروگرامرت چيه نه مدلش !!!

• Like
بالا