آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

detect

Banned
2010-10-08
12
18
سلام فري رو ولش كن اون يه زماني هم مي گفت چندتا سكه و ميخ رو با ماينر تو سه متري زده اگر هم احيانا همچين چيزي وجود داشته باشه مربوط به اون ماينري هست كه آلماني ها يه زماني مي ساختند كه يه كد قفل دستگاه بود كه دستگاه قفل مي شد و به غير از كسي كه اون كد رو مي دونست كسي نمي تونست با اون دستگاه كار كنه و وقتي شما كد مورد نظر رو مي زديد دستگاه باز مي شد و داخل منو ها مي رفت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

detect

Banned
2010-10-08
12
18
اين مورد هم كاري نداره با سه تا كليد فشاري كوچيك مي تونيد روي هر دستگاهي اين كارو انجام بديد البته با كمي برنامه نويسي كه 3 تا دكمه قرار مي دهيد اولي رو اگر 2 بار فشار بديد يعني 2 دومي رو اگر 9 بار فشار بديد ميشه عدد9 و سومي رو اگر 1 بار فشار بديد ميشه عدد 1 كه در كل كد و رمز باز شدن دستگاه ميشه 291 به اين صورت مي تونيد هر كد سه رقمي بسازيد

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام من مگا8 و 32 رو پروگرام کردم ولی دستگام روشن نشد چیکار کنم یا شاید خوب دوباره پروگرام نکردم چون خودم دستگاهشو خریدم میشه راهنمایی کنید چجوری پروگرامش کنم ممنون

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
اين مورد هم كاري نداره با سه تا كليد فشاري كوچيك مي تونيد روي هر دستگاهي اين كارو انجام بديد البته با كمي برنامه نويسي كه 3 تا دكمه قرار مي دهيد اولي رو اگر 2 بار فشار بديد يعني 2 دومي رو اگر 9 بار فشار بديد ميشه عدد9 و سومي رو اگر 1 بار فشار بديد ميشه عدد 1 كه در كل كد و رمز باز شدن دستگاه ميشه 291 به اين صورت مي تونيد هر كد سه رقمي بسازيد
دقيقا . الان يه دستگاه به دستم رسيده به نام stker (روشن ميشه اينو مينويسه) از اين سيستم كد دهي استفاده كرده با سه دكمه .

• Like

detect

Banned
2010-10-08
12
18
سلام من مگا8 و 32 رو پروگرام کردم ولی دستگام روشن نشد چیکار کنم یا شاید خوب دوباره پروگرام نکردم چون خودم دستگاهشو خریدم میشه راهنمایی کنید چجوری پروگرامش کنم ممنون
دوست من بهتره شما از يك الكترونيك كار كمك بگيري چون بعد از روشن شدن هم مشكلات بعدي به وجود مياد ساخت ماينر نياز به تخصص داره و با مونتاژ و لحيم چند تا قطعه روي برد كار تموم نميشه سوزوندن فيوزبيت ها رو بايد بلد باشي كه كدوم رو تيك بزني كدوم رو تيك نزني شما يا بده كسي برات درستش كنه يا بريد از اول اين تايك و http://irantk.ir/showthread.php?t=896 و همين تاپيك رو كه الان هستيم رو صفحه به صفحه بخونيد

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام من متوجه شدم که فیوز های بیت رو درست نمیسوزوندم به نظر شما از این بوده مدار فلز یاب با عمق 3متر دارید به من بدید

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام detectجان خوبی ممنونم از نقشه ولی اصلا تو سایتش نرفت فکر کنم مشکل داره میتونی درستش کنی دوباره برام بفرستی در ضمن ایسی 1 در ماینر 4چه کاری انجام میده و تغذیه ال سی دی کجاست چون con7اصلا ولتاژ نداره ممنونم

آخرین ویرایش:
  • Like

jva

کاربر
2010-02-26
4
2
با سلام خدمت دوستان من همه ولتاژها رو دارم. آیسی رو هم پروگرم کردم ولی ال سی دی روشن نمیشه اگه کسی می تونه کمک کنه.

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
با سلام خدمت دوستان من همه ولتاژها رو دارم. آیسی رو هم پروگرم کردم ولی ال سی دی روشن نمیشه اگه کسی می تونه کمک کنه.
موقع روشن شدن بوق ميزنه ؟ فقط بك لايت ال سي دي خاموشه يا اصلا نوشته ها نميان؟

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
منم همین مشگل رو دارم ولی نمیدونم از چیه ایسیها رو چجوری پروگرام کردی

• Like
بالا