آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

saman_best

کاربر
2007-05-04
61
99
سلام دوستان

من نمیدونم کی گفته که ماینر به طلا حساس نیست.

ما ایرانی ها تا وقتی نداریم خدا خدا میکنیم که گیرمون بیاد وقتی گیرمون میاد خیال میکنیم کسی کلاه سرمون گزاشته نه ماینر با طلا حساس است خوبم حساس است .

طی تلفنی که از نورمن به من شد و با صحبت فراوان با ایشان و تولید محصولات جدید تر و حتی نقشه هایی که قرار است از رده تولید خارج شود و آنهایی که خرج شده است.ایشان گفتند .عده ای زیاد از ایران
که در سایت در خواست فایل هگز به معنای اورزینال را داشتند و باسخ من که همان فایل اوزینال است .هنوز تقاضا میشود.

دوستان گرامی لطفا کمی رعایت فرمایید تا نقشه ها به موقع

در اخطیار شما قرار گیرد .

من واقعن(واقعا) در شگفتم از این ادبیات پارسی شما
هر جا که سرک کشیدم شما غلط املایی داشتین، ببینم شما با چه زبانی با آقای نورمن، ارتباط برقرار می کنید؟

اخطیار=اختیار(فاصله حرف ط با ت در صفحه کلید اون قدر زیاد هست که با اطمینان بشه گفت اشتباه سهوی نبوده است.)

اوزینال-اورزینال= اورژینال یا اورجینال یا اوریجینال

گزاشته = گذاشته

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

saman_best

کاربر
2007-05-04
61
99
سلام دوستان
لطفا این حرفهای وحشتناک رو راجع به ماینر نزنید من ماینر رو به کمک دوستانم ساختم و جواب هم گرفتم آقای ... گرامی فقط شما الکترونیک می دانید!!! اگر شما سه ساله که کار کردید من از سال 79 تا الان دارم فلزیاب می سازم ماینر یک فلزیاب آلمانی با کیفیت هست درست نیست چشم خودتون رو ببندید وراحت زحمات و علم دیگران رو زیر سوال ببرید ماینر برای غیر حرفه ای ها نیست کلی دردسر و ریزه کاری داره تا جواب بده و من بلعخره با کلی زحمت جواب گرفتم از دوستان عزیز می خواهم که در بحث ها از مقلته گویی پرهیز کنند.
موفق باشید.

واقعا عجیبه که چرا طرفداران این فلزیاب همگی اشتباهات شگفت انگیز املایی دارند، به نظرتون عجیب نیست؟:eek:k:

بلعخره= بلاخره
مقلته= مغلطه

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
واقعا عجیبه که چرا طرفداران این فلزیاب همگی اشتباهات شگفت انگیز املایی دارند، به نظرتون عجیب نیست؟:eek:k:

بلعخره= بلاخره
مقلته= مغلطه

زيادم عجيب نيست اين بلايي كه ماينر به سرشون آورده اونقدر كلافشون كرده كه خوندن ونوشتن هم يادشون رفته

آخرین ویرایش:

golam reza

کاربر
2009-04-20
11
13
من واقعن(واقعا) در شگفتم از این ادبیات پارسی شما
هر جا که سرک کشیدم شما غلط املایی داشتین، ببینم شما با چه زبانی با آقای نورمن، ارتباط برقرار می کنید؟

اخطیار=اختیار(فاصله حرف ط با ت در صفحه کلید اون قدر زیاد هست که با اطمینان بشه گفت اشتباه سهوی نبوده است.)

اوزینال-اورزینال= اورژینال یا اورجینال یا اوریجینال

گزاشته = گذاشته
مثل اين كه شما با يك انگشتت تايپ ميكني اينجا بحث فني هستش نه ادبي اگه عشق معلمي وادبيات و اين جور چيزارو داري ميتوني بري جاي ديگه اي از خودت تعريف كني:eek:k:

golam reza

کاربر
2009-04-20
11
13
با عرض سلام به دوستان, بخش فلزیابها نسب به تابستون سال قبل بی محتوا تر وخیلی غیرفعال تر شده امیدوارم یک فکری واسه مدیریت این بخش بشه اگه انتقاد بکنی سریع برخورد میکنن واقعاً متأسفم.

• Like

asi.elc

کاربر
2008-02-04
3
3
سلام دوستان
کسی این ماینر 4 رو درست کرده ؟ عملیه؟ تا چه عمقی رو می زنه؟

• Like

tamimi

Banned
2009-09-06
9
7
دوستانه عزیز سلام من تجربه بد کمک از صفایی رادارم این اطلاعاتی هم که میده یا نادرسته یا ناقصه وااطلاعاته خاصی نیست وهیچی بارش نیست واین اطلاعات عمومیه هر کی خواست من سی دی کاملش را بهش میدم هم در مورده ماینرها هست هم مداراته دیگر. صفایی هم این اطلاعات رااز یکی دیگه گرفته و کم کم به شما میده

• Like

nasersaberi

کاربر
2010-07-23
6
6
با عرض سلام من ساخت ذستگامو تکمیل کردم و باطریمو 24 ساعت گذاشتم شارژ وتمام اتصالاتو وصل کردم به جز کویل ولی زمانی که دستگاهو روشن میکنم ال سی دی روشن نمیشه و عادیه و فقط صدای بوق از بازر میاد خواهش میکنم کمکم کنید

• Like

nasersaberi

کاربر
2010-07-23
6
6
با سلام من دستگامو تکمیل کردم ولی زمانی که دستگاهو روشن میکنم lcd هیچ چیزی نشون نمیده و روشن نمیشه و فقط از بازر صدا میاد
من همه قطعات را طبق مشخصات نصب کردم و نمیدونم مشکل از کجاست ؟

• Like
بالا