آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

golam reza

کاربر
2009-04-20
11
13
دوست عزیز هیچ کدوم از این مدارا مفت نمیارزن.......نصفشون مدارشون مشکل داره بقیه رو هم بسازی وقتتو هدر دادی.....بزودی مداری اپ میکنم که تست شده و خودم ساختم همراه با فیلم کارکرد مدار..
اميدوارم اين مداري كه ميگي مشكل نداشته باشه واقعا ديگه حوصله ندارم اين قدر وقت وهزينه صرف كردم واسه ماينر آخرشم هيچي همش سر كاري بود

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام به تموم بچه های جدید جویای نام و گنج .این تایپک واسه اسکل کردن طراحی شده و خوبم کارشو بلده.منم مثه شما بودم قدیم وندیم حالا که بش فک میکنم واسم خنده داره .رفقا بیدار شین اینجا هیچی نصیبتون نمیشه برین شرکتای هرمی والا سگش شرف داره.ماینر و که ساختی واسه کلاس میتونی به چارتا مدار ندیده نشون بدی تا حالشو ببرن از ما گفتن.

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,774
80,542
تو همین نزدیکی ها
سلام به تموم بچه های جدید جویای نام و گنج .این تایپک واسه اسکل کردن طراحی شده و خوبم کارشو بلده.منم مثه شما بودم قدیم وندیم حالا که بش فک میکنم واسم خنده داره .رفقا بیدار شین اینجا هیچی نصیبتون نمیشه برین شرکتای هرمی والا سگش شرف داره.ماینر و که ساختی واسه کلاس میتونی به چارتا مدار ندیده نشون بدی تا حالشو ببرن از ما گفتن.
با سلام
فکر کنم شما هنگام ثبت نام قوانین سایت را نخوانده اید
اینجا جای تبلیغات و اینجور کارها نیست اگه شرکت های هرمی خوبه پس خودت برو دنبالش کنج و پولش مال خودت مبارکت باشه اینجا دوستانی هستند که عاشق الکترونیک هستند نه پول و نه گنج

آخرین ویرایش:

godsmack

کاربر
2010-05-13
14
12
دوستان ما آخر مونديم چيكار كنيم . من الان حدود يك ماهه منتظرم كه ببينم چه مداري رو بسازم هرچي بيشتر توي سايت مي گردم كمتر به نتيجه ميرسم . من يكبار مطرح كردم كه اگه ممكنه و دوستاني كه تجربه بيشتري توي ساخت فلزياب دارن يك مدار خوب كه بشه ازش نتيجه گرفت رو معرفي كنند و همگي روي اون كار كنيم ولي متاسفانه بحث در مورد فلزياب ها به نوعي جدل و بحث تبديل شده .
اميدوارم به زودي يك مدار خوب از طرف يكي از عزيزان توي سايت قرار بگيره كه همه بتونن ازش استفاده كنند .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

sufi

کاربر
2008-11-11
1
1
سلام من یک مدل برای تعمیر دارم که رله خراب بود..مدل دسگاه nokta me.t.A-106-p.s.است .حالا هنگامی که دکمه روشن را میزنم روی صفحه عبارت !BOBIN ALGILANMADI ظاحر میشود وبعد صفه قطع وخاموش میشه.لطفا راهنمایی ام کنید اساتید گرامی .ممنون

• Like

golam reza

کاربر
2009-04-20
11
13
دوستان ما آخر مونديم چيكار كنيم . من الان حدود يك ماهه منتظرم كه ببينم چه مداري رو بسازم هرچي بيشتر توي سايت مي گردم كمتر به نتيجه ميرسم . من يكبار مطرح كردم كه اگه ممكنه و دوستاني كه تجربه بيشتري توي ساخت فلزياب دارن يك مدار خوب كه بشه ازش نتيجه گرفت رو معرفي كنند و همگي روي اون كار كنيم ولي متاسفانه بحث در مورد فلزياب ها به نوعي جدل و بحث تبديل شده .
اميدوارم به زودي يك مدار خوب از طرف يكي از عزيزان توي سايت قرار بگيره كه همه بتونن ازش استفاده كنند .
عزيزم ايراني جماعت خالي بند وحسوده$ir@anمفت بار علمي شو تقديم كسي نميكنه اگه مطمئن باشه ميتونه باهش كاسبي كنه

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
عزيزم ايراني جماعت خالي بند وحسوده$ir@anمفت بار علمي شو تقديم كسي نميكنه اگه مطمئن باشه ميتونه باهش كاسبي كنه

عزيزم در مورد فلزياب هيچ جايي دنيا بار علمي رو در اختيار مردم قرار نمي دهند همين آلمان وقتي مدار ماينر 4 رو خواستند لو بدن اومدن تغيير دادن هم مدار رو هم فايل هگزشو الان هم تو هيچ جاي دنيا مدار فلزيابي كه خوب باشه وبشه ساخت وخود مونتاژ كرد وجود نداره

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام دوستان...بعد از مدتها اومدم به سایت و میبینم کلی پی ام فحش و این جور چیزا اومده ...اون مداری که گفتم فردا اماده اپلود میکنم و پی ام هایی که اومده بر ام هم فردا جواب میدم......در ضمن یه خورده ادب لازمه اقای لاچینی...

godsmack

کاربر
2010-05-13
14
12
با سلان خدمت دوستان .
جناب safye مدار رو توی سایت قرار دادین ؟
من گشتم ولی نبود

• Like

djamin

کاربر
2010-07-02
1
3
سلام بچه ها من یه ماینر 4 رو از یه نر خریداری کردم ولی نمیدونم منظور از فلز با ارزش چی هستش . چطوری حساسیتاش کار میکنه

بالا