آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
آيا اين فلزيابها ردياب وزارت اطلاعات رودارن چون ردياب وزارت اطلاعات تو همه فلزيابهايي كه تو ايران ميفروشن هست .چون اگرازكسي فلزياب بگيرن جريمش ميكنن ولي آزاد داره فروخته ميشود چون همشون ردياب داره مگر اينكه خودت وارد كرده باشي درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

farza_ab

کاربر
2009-05-25
59
91
آقایان الکترونیکی من ماینرمو از اصفهان خریدم طرف گفت 3.20 برد داره ولی من با لوپ1.1 دوازده دور امتحان کردم برد نهاییش 1.80 برای سینی قطر1متربود حالا هم دیود 5.5 ولتش (زنر دو طرفه)سوخته دو تا زنر 5.1 سروته گذاشتم روشن میشه تنظیم میشه ولی برد نداره اگه کسی زنر دوطرفه داره برام با ذکر قیمت ببفرسته ضمنا بگین 12 دور درسته؟؟

• Like

bahaar

کاربر
2009-03-31
76
180
44
خرم آباد
جواب

آقایان الکترونیکی من ماینرمو از اصفهان خریدم طرف گفت 3.20 برد داره ولی من با لوپ1.1 دوازده دور امتحان کردم برد نهاییش 1.80 برای سینی قطر1متربود حالا هم دیود 5.5 ولتش (زنر دو طرفه)سوخته دو تا زنر 5.1 سروته گذاشتم روشن میشه تنظیم میشه ولی برد نداره اگه کسی زنر دوطرفه داره برام با ذکر قیمت ببفرسته ضمنا بگین 12 دور درسته؟؟
دوست عزيز اگه درست تاپيك رو بخونيد به جوابتون ميرسيد اهم لوپ مهمه كه بايد با مولتيمتر ديجيتال اندازه بگيريد در ضمن اينكه كاري نداره طرف سرتون كلاه گذاشته
ماينر و اين برد:confused: لابد براي يه پژو اينقدر برد داره نگفت براي چه نوع فلزي و با چه حجمي اين برد رو ميزنه چون ماينر من يخچال رو توي چهار متري ميزنه ولي طلارو توي خاك؟؟؟؟:blow:
براي اون ديود هم بااين شماره تماس بگيريد
مجتمع الكترونيك پايا 02166723051

• Like

0000000000

کاربر
2008-09-13
9
14
باسلام من ماینر رو ساختم ال سی دی بالامیاد وباید زبان رو انتخاب کنی ولی f1کارنمیکنه توکیلیدهاکیلیدبلال پایین چپ وراست کارمیکنه وبقیه کارنمیکنن اونهایی که کارمیکنن توی منو اصلی فقط میشه ولم روکم وزیاد کردبعد از3دقیقه میرود روی تبلیغات وبعد از20دقیقه که زمان گرفتم یه سری حروف میاد اون رو پایین مینویسم وبعد میرود روی جستوجو یا همون صفحه اصلی دستگاه
بعدتمام گزینه ها میادولی هیچ تکونی نمیخوره واون دوتا نوار هم خالیه وهیچ تکونی نمیخوره فقط 0000است 2بار هم ایسیat8 کیبورد روپروگرم کردم وسیمهارو تمام چک کردم چیکارکنم ممنون میشم اگر کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PIU SENDET NICHT
PULE PRUEFEN...!
DEMO MODUS EIN
کوئل هم متصل کردم

آخرین ویرایش:
  • Like

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوست عزیز دستگاه شما دمو بالا میاد یا ایسی 3120 شما مشکل دارد یا ترانزیستور 314 احتمالا صدای وزه از لوپ شما نمی یاد اگر از خروجی ایسی مگا8 پالس شناسایی کویل که فکر کنم پایه 15 یا 14 مگا 8 باشه بیاد این ایسی درست کار می کنه و بعد برید سراغ ایسی 3120

0000000000

کاربر
2008-09-13
9
14
هیچ صدایی نمیاد ولی من زیاد ازالکترونیک سردرنمیارم یه کمی شمرده تر که من بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like

ramin20

کاربر
2008-11-09
2
3
جناب فري وقت خودت و مردم نگير، براي چي لذت ميبري از سر كار گذاشتن مردم؟ آخه اگر ماينر شما 4متر كار ميكرد يه سوت ميزدي تا تمام دنيا بيان ازتون خريد كنند ، بنده را كه دعوت كردي هيچ هيچي حرف براي گفتن نداشتي و باهات تماس كه ميگرفتم گفتي الان افغانستانم و فلان...؟ آخه تو چي واسه عرضه كردن داشتي؟ تو اگه دستگاهت دو متر كار ميكرد براي من رو ميكردي پس چي شد اين همه ادعا كه در محيط پشت نت مدعي ميشي؟ بسه بابا خر كردن ملت بسه.... كارخانه هاي معتبر دنيا واسه دستگاه ساختن تو 4 متر موندن تو اينجا چي داري ميگي؟

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
دوستان عزیز بی خود خودتونو الاف ماینر نکنید.-----اولا :ماینر یه فایل hex ارجینال داره که میتونید فقط از سایت pulsdetector.de که با مرورگر جاوا باز میشه دریافت کنینش.----دوما: ماینر می تونه یک سینیه بزرگو از 2 نیم متری بزنه (که با دوستان تست شده) ولی به شرطی که تمام ای سی ها، نظامی اصل باشه که اونم بهتره که مستقیما از آلمان اومده باشه که حدودا قیمت کل آی سی ها 3000000 تومان در میاد در بازار تهران(این آیسی ها از مزیتشون اینه که در 100+- سانتیگراد هیچ خطایی از خدشون بروز نمیدن و در کد دهی قدرت فوق العاده ای دارن) بنا بر این اگر میخاید ماینر درست کنید باید این نکات رو رعایت کنید تا جواب بگیرید در ضمن من با ای سی های معمولی 1.5 متر از ماینر جواب گرفتم چون کلیه مسائل رو رعایت کردم. واز ماینر با آی سی های نظامی 4 متر کامل جواب گرفتم البته با hex اصلی.

mosijoon

کاربر
2008-12-22
25
58
رشت
دوستانی که تازه شروع به ساختن ماینر میکنن دقت کنن که
1-بهتره که بخاطر تقریبا بالا بودن فرکانس ماینر از فیبر های کریستالی استفاده کنن
2-کریستالهای داخل مدار حتما باید به شاسی بچسبن(به خاطر عدم بروز نویز)
3-در سوزوندن فیوز بیتا دقت کافی داشته باشید
4- در موقع اولین روشن کردن دستگاه پتانسیومتر مربوط به تنظیم ولتاؤ باتری رو تا آخر بچرخونید تا نوشته های کمبود باتری رو نشون نده و فکر نکنین مدار خرابه.
5-ایسی hcpl 3120 و ترانزیستورش فقط راه انداز کوئل هستند و باید درست کار کنند تا مدارات آنالوگ به دیجیتال و بافر به میکرو جواب درست حسابی بدهند از کار کرد کوئل در نتیجه بهتر است مقاومت کوئل دقیق باشد ودقیقا خاصیت سلفی ذکر شده رو داشته باشه و hcpl 3120 باید ساخت یک شرکت معتبر باشه.
6- استفاده از کوئل بزرک در ماینر می تونه خیلی تاثیر گذار در عمق کاوش باشه.
7-به جهت ولتاژ کانورتر ها دقت کنید. اگر مدار همش به حالت دمو میره حتما مشکل از درایور کوئل یا خود کوئله
8- این نکته که از همه مهمتره اینه که روی ماینر هیچ وقت به عنوان یابنده گنج و عتیقه حساب باز نکنید ماینر فقط یه حالته تزئینی بین فلزیابها داره که سازنده فقط به جنبه ضاهریش رسیده نه حساسیت. ماینر روی کار آدمو بیچاره میکنه تا یابنده
9-ماینرو خوب بشناسید بعد شروع به ساختش کنید

بالا