دوستان عزیز بنده سوالی را از جناب آقای مهندس "mee" در یک پیام خصوصی پرسیده بودم که ایشان زحمت کشیدند و پاسخ کامل و مفیدی دادند-با اجازه مهندس متن سوال بنده و جواب آقای مهندس راو اینجا میزارم تا دوستانی که مشکل داشتن استفاده کنن:
سوال بنده:
دوست من بنده ماینر4 رو ساختم اما همش دمو بالا میاد- igbt و دیودهای محافظ و hcpl3120 رو هم عوض کردم اما نشد-قبلا حدود 5 ثانیه صدای ویز از لوپ شنیده میشد بعد قطع میشد میرفت رو دمو اما الان همون ویز هم نمیکنه.اهم لوپ من دقیقا 2.5 هست و فرهاد واسم پیچیده.برد بسیار تمیز مونتاژ شده و خروجی تراکو پاورها دقیق هست.از lm385 استفاده کردم و در پایه 1 آی سی ads7816p مقدار 2.48 ولت دارم. تمام مدار رو دوباره رو برد جدید مونتاژ کردم و خازنها و مقاومتها و کریستالها رو عوض کردم.
به جای TEL3-2011تراکو که یک مثبت 5ولت میده از مارک power mate استفاده کردم.
در ضمن هنگام لحیم زدن دیود sa5.0oca یکمی داغ شد.
مقدار ولت خازنها رو هم 50 گذاشتم.جز 10000u/80w
اما باز هم میره رو دمو.
پاسخ مهندس mee:
سلام دوست گرامی
بطور کلی این مشکل به دو صورت تجزیه می شود 1 = سافتور 2 = سخت افزار
1 نرم افزار :
اگر فایل های هگز را درست در ای سی مورد نظر دانلود کرده باشید مطمئنا مشکل در ارایش فیوزبیت ها می باشد .
2 = سخت افزار :
اگر دستگاه بالا نمی اید و دمو می ماند مطمئنا لوپ راه اندازی نمی شود و باید از مسیر خروجی میکرو تا خود ماس فت با اسکوپ مورد بررسی قرار گیرد به شرح زیر :
الف : ابتدا ببینید باید ic 9 / pb1 دارای خروجی پله ای باشد
ب : خروجی ic9 /pb1 باید به ورودی ic2 / pin2 برسد .
ج : پایه 6 و 7 ic2 باید خروجی پله ای با دامنه 12 ولت باشد و همچنین این موج باید به پایه گیت igbt برسد
د : اگر همه گزینه ها درست باشد باید با نصب کویل و مقاومت موازی با ان شکل موج میرایی داشته باشیم .
به هرحال مطمئن باشید مشکل شما از موارد بالا خارج نمی باشد با فرض درست طراحی شدن فیبرمدارچاپی و نداشتن نقص در اتصالات و درست کار کردن منبع تغذیه .