آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

BAHRAM A

کاربر
2009-09-12
5
4
باسلام به دوستان عزیز #$V686 میخواستم به من کمک کنید تا آی سی های mega8 & 32 را پروگرام کنم .(من پروگرامرش را خریدم اما نمیدونم با کدام برنامه وچطور کار کنم و فیوز بیت ها را چطور بسوزانم . مدل دستگاه nus112 است) با تشکر:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش:

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام بهرام جان من از خمیر گل چینی استفاده کردم و ضد اب هم شد البته اون اخری که عکسش را گزاشتم خوب در نیومد چون یه زره کار میبره ساختش

MOHSEN A

کاربر
2009-09-25
7
2
سلام اقا فری گل ما مدیون زحمتای جنابعالی هستیم.اقا فری میشه فایل هگز صحیح ماینر 4را بدید:a12:

MOHSEN A

کاربر
2009-09-25
7
2
سلام دوست عزیز اگر بخوره هیچ مشکلی نداره و کنورتور هیچ ربطی به برد دستگاه و قدرتش نداره در ضمن کنورتورهای مین ماکس که شما می خوای بندازی بهترین و دقیق ترین خروجی ها رو دارند
باتشکر از لطف شما دوست عزیز و تمام بجه های گل ایران تیکی

MOHSEN A

کاربر
2009-09-25
7
2
سلام بنده از تمامی بچه های گل سایت که دوستان را راهنمایی میکنند و وقت گرانبهای خویش را وقف کاربران میکنند کمال تشکر و قدر دانی دارم. اجرکم من الله

آخرین ویرایش:

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
دوستان عزیز بنده سوالی را از جناب آقای مهندس "mee" در یک پیام خصوصی پرسیده بودم که ایشان زحمت کشیدند و پاسخ کامل و مفیدی دادند-با اجازه مهندس متن سوال بنده و جواب آقای مهندس راو اینجا میزارم تا دوستانی که مشکل داشتن استفاده کنن:

سوال بنده:
دوست من بنده ماینر4 رو ساختم اما همش دمو بالا میاد- igbt و دیودهای محافظ و hcpl3120 رو هم عوض کردم اما نشد-قبلا حدود 5 ثانیه صدای ویز از لوپ شنیده میشد بعد قطع میشد میرفت رو دمو اما الان همون ویز هم نمیکنه.اهم لوپ من دقیقا 2.5 هست و فرهاد واسم پیچیده.برد بسیار تمیز مونتاژ شده و خروجی تراکو پاورها دقیق هست.از lm385 استفاده کردم و در پایه 1 آی سی ads7816p مقدار 2.48 ولت دارم. تمام مدار رو دوباره رو برد جدید مونتاژ کردم و خازنها و مقاومتها و کریستالها رو عوض کردم.
به جای TEL3-2011تراکو که یک مثبت 5ولت میده از مارک power mate استفاده کردم.
در ضمن هنگام لحیم زدن دیود sa5.0oca یکمی داغ شد.
مقدار ولت خازنها رو هم 50 گذاشتم.جز 10000u/80w
اما باز هم میره رو دمو.

پاسخ مهندس mee:
سلام دوست گرامی
بطور کلی این مشکل به دو صورت تجزیه می شود 1 = سافتور 2 = سخت افزار
1 نرم افزار :
اگر فایل های هگز را درست در ای سی مورد نظر دانلود کرده باشید مطمئنا مشکل در ارایش فیوزبیت ها می باشد .
2 = سخت افزار :
اگر دستگاه بالا نمی اید و دمو می ماند مطمئنا لوپ راه اندازی نمی شود و باید از مسیر خروجی میکرو تا خود ماس فت با اسکوپ مورد بررسی قرار گیرد به شرح زیر :
الف : ابتدا ببینید باید ic 9 / pb1 دارای خروجی پله ای باشد
ب : خروجی ic9 /pb1 باید به ورودی ic2 / pin2 برسد .
ج : پایه 6 و 7 ic2 باید خروجی پله ای با دامنه 12 ولت باشد و همچنین این موج باید به پایه گیت igbt برسد
د : اگر همه گزینه ها درست باشد باید با نصب کویل و مقاومت موازی با ان شکل موج میرایی داشته باشیم .

به هرحال مطمئن باشید مشکل شما از موارد بالا خارج نمی باشد با فرض درست طراحی شدن فیبرمدارچاپی و نداشتن نقص در اتصالات و درست کار کردن منبع تغذیه
.

joojoo0065

کاربر
2007-08-12
75
299
bojnord
دوستان اون جعبه کوچک چند سانتی که آقای fery تو ساخت لوپ 1*1 ازش استفاده کرده چیه؟
جناب مهندس mee من تو پایه ورودی hcpl حدود 23 ولت برق دارم.این به چه خاطر میتونه باشه؟

آخرین ویرایش:

MP3

Banned
2009-09-07
27
41
سلام gallardo1 عزیز چرا شما زود باور می کنید بعضی از کسانی که من خوب می شناسمشون با نام های مستعار میان ودر باره ماینر اطلاعات غلط می دن چون تازگی بازار فروششون کساد شده شما قول این حرف ها رو نخور اونا با این حرفها می خوان مشتری پیدا کنن ودستگاهشونو که نیم متر هم نمی زنه به اونهاقالب کنند .

آخرین ویرایش:

MP3

Banned
2009-09-07
27
41
مطمئن باشید تمام مدارات فلزیاب ها که در دسترس عامه وجود داره بیشتر از 2 متر نمی زنه اونهم برای فلزات بزرگ اونهم بدون اتو بالانس بالا بهترین دستگاه آلمان لورنز 3 که یک فلز به ابعاد 40*40 رو با لوپ 1 متری از فاصله 2.40 سانتی می زنه با قیمت 8 میلیون تومان آقا فرهاد من از شما می پرسم چرا آلمان یه فلزیابی که 30*30 رو از فاصله 170 سانتی زده رودیگه تولید نکرده ولورنز3 رو تولید می کنه یا چرا فلزیابی همچون لامینوس رو تولید می کنه که یه فلز به ابعاد 50*50 رو از فاصله 2 متری میزنه اونهم با لوپ 1 متری وماینرو تولید نمی کنه مهندسین آلمانی با اون همه حرفه ای گری تو کار فلزیاب pi وبا آن همه پیشرفت های صنعتی تا زه تونسته یه فلز 40*40 رو از فاصله 2.40 سانتی بگیرن ویک فلز به ابعاد 35*35 با ضخامت 20 سانتی رو با 700 سال قدمت تو 2.80 سانت یه پیشنهادی براتون دارم چرا شما این دستگاه رو به آلمانی ها نمی فروشین با این تفاسیر شما پول خوبی می دن یا شاید هم کارشناس ارشد ساخت فلزیابشون شدی

بالا