آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

poorna

کاربر
2009-03-29
12
11
با سلام
دوست عزيز danshgo آي سي m8 دوباره پروگرام كنيد. در مورد فيوز بيت ها حتما دقت كنيد بعد نتيجه رو اعلام كنيد.

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
سلام
قابل توجه دوستان من نقشه و دفترچه راهنمای اصلی به زبان آلمانی ماینر1-2-4- minediver1-2_ mini puls3-2 delta,pi المانی و tiny دارم موضوع این که نقشه آلمانی نوشته که لوپ 1*1 عمق20/3 و کویل 50 سانتی عمق 80/2 و لوپ 28 سانتی عمق 2 متر را میزند پس ماینر زیاد هم اسباب بازی نمیتواند باشد چون در دفترچه توضیحات این کارکردها را خود نوشته پس آیا میتواند مشکل از آی سی ها باشد بطوریکه آی سی ها نطامی نباشد و یا مشکل دیگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر نطری یا حرفی دارین مطرح کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام آهو جان
این نقشه و دفترچه راهنمای اصلی که شما میگید را ما هم بیشتر از 2 ساله داریم و تا اون ته هم ترنس کردیم و خوندیم و راستم میگه
اما شما که خوندی با لوپ 1*1 متر توی 3 متر یه چیز را پیدا کرده هیچ خوندی که اوم یه چیز چی بوده مسلما یه سینی با قطر 30 سانت که نبوده
نوشته فویل( 3*4 ) خوب این که مسلما به سانت که نمیتونه باشه . پس باید متر باشه اصلا گیریم یه فلز 1*1 متر را به لوب 1 متری توی 3 متر زده حالا بیا مقیاس را کم کن مثلا یه فلز 0.5*0.5 متر اون وقت فکر میکنی بازم توی 3 متر بزنه ؟؟؟؟ جواب نه هست و باید تقریبا توی 1.60 بزنه من این موضوع را عملی تست کردم و دقیقا همونی شد که یکی از دوستان به طور خیلی جالب گفته بود ( یه سکه را در هر عمقی زد اون عدد اون عمق را ضرب در 5 که کنیم نهایت بردش با اون لوپ به دست میاد ) من این را روی سه تا از دستگاهام امتحان کردم و جالب این که تقریبا 80% درست بود.
حالا اگه ماینر این قدر بزنه دلتا پالس با 1*1 نهایت توی 4 متر میتونه این را سنس کنه و باید فیلماش را دیده باشی اینه که میگم ماینر یه کار دستی هست برای مدرسه
این قطعات به اصطلاح نظامیم همش حرفه که یه سری از افراد از خودشون در اوردن شاید نوع گرون قیمت یه ایسی بهتر کار کنه اما نه این قدر که شما فکر میکنید این موضوع را هم من عملی تست کردم و از خودم بیرون نمیارم
یه جیز دیگه اونم اینکه گیریم یک نفر دستگاهش 1.5 متر زد 2 نفر 3 نفر 4 نفر دگه مال همه که نباید یه جور باشه جالب اینکه همشون هم تقریبا یه جور زدند یعنی همشون چون ایسیهاشون نظامی نیست این جور شد !!!!
ماینر من یه سکه را توی 25 سانت میزنه در حالی که اگر تو فروم پالس دتکتور خونده باشی یه جا همون
نورمن گفته دستگاهش یه سکه را توی 20 سانت تونسته اشکار کنه !!! این را دیگه چی میگید اون که یاید خیلی حرفه ایی باشه و قطعاتشم اصل
بعضی ها میگن فایل هگز اصل نیست .... اگه توی ژوتک خونده باشین یه جا یکی از بچه های ایران پرسیده بود که اگر ماینر هگز اصل داره برام بفرستین و همین نورمن خیلی قاطع گفته بود گه فایل اصل و دمویی وجود نداره و هگز موجود در فایل زیپ اورجینال میباشد خوب پس ببینید بردش همونی هست که همگی ما به دست اوردیم و ما هم که با کسی دشمنی نداریم این چیزا را هم از تجربه عملیم توی این چندین سالم گفتم الانم دارم روی یه دستگاه دیگه کار میکنم خبرش را هم بهتون میدم حتما....
با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biman

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با تشکر از gallardo1 توضیحات شما کامل است ممنون
لطفا اگر نقشه ای دارید به ما هم بدهید

FARHAD49

Banned
2009-09-11
32
21
با تشکر از gallardo1 توضیحات شما کامل است ممنون
لطفا اگر نقشه ای دارید به ما هم بدهید
با سلام من ماینر 2را سا ختم با لوپ 35 سانتی یک سکه25 تومنی در 40 سانتی ویک سینیه 30در 30 را در 170 سانتی سنس می کنه

BAHRAM A

کاربر
2009-09-12
5
4
باسلام به آقا gallardo1#$V686میخواستم اگه امکان داره بدونم برای قالب کویل چه موادی داخل قالب ریختی؟؟؟ با تشکر:bs_iloveyou:

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام فرهاد جان اگه واقا این قدر زده یه ویدیو ازش بزار ببینیم از خط کش یا متر هم استفاده کن موقع فیلم برداری

کیفیت پایینم بود مشکلی نیست

قربون همتون آرش

بالا