آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
دوست عزیز سلام اول بگم که xr71 با دلتا پالس فرق میکنه و این کاملا توی پارت لیست اومده مثلا دیود با سرعت خیلی زیاد bat 49 و نداشتن یه ولم و غیره که معلومه بعدش هم قانونا باید بهتر از دلتا بزنه

من دلتا را ساختم از لحاظ حساسیت یه سکه طلا زیر خاکی اصل را که خیلی نازک بود و قطرشم 2.5 سانت بود را از 48 سانت راحت زد و یه سر سماور استیل را توی 1.30 راحت زد و این ها را با کویل 28 سانت بیرونی و 12 سانت داخلی که رو بیرونی 40دور و رو داخلی 30 دور سیم 0.7 شال لاک پیچیدم دقیقا مال ماینر با اهم 2.5 و البته از 1.60 بیش تر با این کویل نزد یعنی در 4*4 متر و کویل 0.5 متر روش نبستم البته کویل اصلش باید 16 دور سیم دور چهار چوبی 110 *110 سانی هست که اگه از 0.5 شال لاک استفاده کنیم ( تجربه کردم) اهمش زیاد میشه و بردش کم شد و در کل هر چقدر اهم را کم میکردم بردش زیاد تر میشد البته مشکل این بود که ماستفت داغ میکرد مثلا یه کویل فلت پیچیدم 25 دور سیم 0.7 دور یه یه قوطی 20 سانتی یه 25 تومنی را قدیمی را توی 54 سانت زد البته من دراوردی هم بود و اگه درست بپیچیم بردش زیاد میشد خیلی خیلی هم به سیم پیچ ربط داشد و (مثل ماینر هم نبود که فرق بین سیم پیچ ها هیچ تاثیری روی برد نداشت) و کلا دستگاه عالی بود ولی مشکلاتش : توی زمین الکی گیج زیاد میزد که با ترشهلد یه جورایی بهتر میشد و میشد یه جورایی باهاش کنار اومد اما این دستگاه xr71 باید از این بهتر باشه چون به کقنه شرکتی با کویل 39 سانت یه تپانچه را توی 110 متر و یه سکه توی 60 سانت و یک جعبه 80*50*30 سانت را توی 3 متر و نهایت بردش 420 سانت هست و به نظر من اگه دقیقا این قدر نباشه ولی اونقدرم از این کمتر نیست و به نظر من ماینر باید جلوش لنگ بندازه حالا میگم چرا

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biman

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوست عزیز دستگاه xr71 تنها فرقش با دلتا پالس فرکانس کاری دستگاه است در xr71
از فرکانس 400 هرتز استفاده شده ولی دلتا پالس از فرکانس 100 هرتز و در کل سیستم کاری این
2 دستگاه 95% یکی می باشد اگر به شماتیک دلتا و xr نگاه کنید متوجه خواهید شد من فکر می کنم چون دستگاه xr71 از فرکانس بالاتری استفاده کرده نسبت خطا دستگاه به دلتا بیشتر باید باشه و مشکل گیج زدن دستگاه با شیلد مناسب و سیم پیچی که طبق فرمول پیچیده شود حل خواهد شد از نظر هزینه هم فکر می کنم دلتا کم خرج باشد مدار اصلی دلتا دو رویه می باشد ولی من
مداری که ازیک سایت ترکیه ای دانلود کردم همه مدارو قطعات را در یک طرف فیبرمسی طراحی کرده بود و جالب تر بود چون السیدی هم واسش نصب کرده بود دوستان اگر اطلاعات بیشتر دارند لطفا توضیح بدهند

• Like

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
ببینین من قبل از این که ماینر را بسازم دلتا را ساخته بودم و پیش خودم گفتم این دلتا پالس با این قطعات مزخر ف این قدر زد حالا حتما ماینر خیلی قویتره و بچه ها هم گفتن فلان فلان قدر میزنه و من گفتم حتما از از مال بغیه بهتر میزنه چون قطعاتم نظامیه و کویلمم بهتر از دیگران درست میکنم و نهایتا 200 تومن خرج بیشتر نداره و از این جور فکرا که همتون کرد ین حالا پس از خرج نزدیک 2 ملیون تومان ( این را دروغ نمیگم اگه بدونین چه پدری ازم در اومد سر این اسباب بازی) حتی ترم قبل تابستان دانشگاه را مشروط شدم و حالا چقدر میزنه ؟؟ یه سر پلو بز 20 سانتی را توی 60 یه در 4*4 متر فلزی را توی 1.5 و یه سکه را توی 20 سانت و ... اون هم با کویل 0.5 متری و این برد ها را دقیق دقیق هستند و این در حالیه که دلتا پالس از این بردش بیشتره واین نتایج درست همپای فلزیاب جلد 4 محمود بختاور هست
بعدش این ماینر قسمت نشان شارژش که کار نمیکنه - دوتا باطری میخوره که حملش پدر ادم را در میاره - قسمت پالس پاورش که مهمترین قسمتشه که کلی ازش تعریفم کردن را تا 2 بیشتر نمیشه برد چون کیج میزنه تازه من تا 10 هم بردم و بردش حتی 10 سانتم اضافه نشد سرچ گینش که هیچی اوبجگت ساز را جرات داری یکی بببر بالا یه2*2 متر ورق آلمنیوم در را توی 50 مترم نمیزنه سرچ مموری هم که هیچی سه پول نمی ارزه تنها قسمتی هم که یکم برد را تا حد 5 سانت بیشتر میکنه و کلا اگه از 5 بالا تر ببری دیگه فقط سوت میشنوی آدیو آمپلیفایره خوب حالا به نظر شما این شد دستگاه فلزیاب که این قدر خرجشم کنی که بردش با کلونی پی آی برابر باشه یادم رفت بگم تفکیکش حتی 10% هم نمیشه بهش اعتماد کرد
بعدش من پیش خودم گفتم جهنم توی خاک 2 یا 3 برابر میشه 3 روز پیش رفتم توی خاک بکر ( از اون جاها) تست ژدم گیج که میزد هیچی یه حفره بود که بالاش پر و زیرش خالی مثل تونل فرم . از بالا دوستم دستگاه زد من روتم زیر و یه سینی 30 سانتی را توی 130 هم نزد اصلا صداش در نیومد چون ارتفاع بالا تا پایین 130 بود و یه چاله 2 متری هم بود که رفتم توش و از بغل کندمش یه 0.5 متر و ارتفاع از بالا تا اون دقیقا 1.40 بود بازم نه این سینی نه بیل نه ورق آلمنیوم 20*20 را هم نزد . یه تف انداختم روی دستگاه و اوردمش خدایی اگه با دستگاه محمود رفته بودم اینا را میزد اون وقت بعضیا می کن توی زمین 2 یا 3 برابر میزنه و در کل به نظر من اگه از لحاظ علمی یه جورایی جور دربیاد اما عملی یک مشت مزخ رف نیست
حالا باید بشینم ببینم میتونم یه مدار درست و حسابی پیدا کنم خدایی دیگه پدرم درومد
اگه سوالی دارین بفرمایین

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
اره دوست عزیز درسته و منم همون یه طرفه را درست کردم و کلا 18 تومنم خرج بر نداشت و مدار السیدیشم بستم ولی اون پی آیسی را میخواستم گیر بیارم که رفتم سراغ این ماینر
ولی فکر کنم فرکانس که بالا باشه دقت بهتر میشه نمیدونم اگه کسی میدونه با دلیل بگه
و به نظر من با پایین اومدن فرکانس استابلیته کم میشه ولی حساسیتش بهتر میشه

آخرین ویرایش:

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام به شما مدار دلتا رو بزارید تا انالیزشو بتون بدم و در مورد تفکیک فلز با پی ای ممکنه فقط متاسفانه طراحان از بلوکهایی استفاده میکنند که تفکیک رو سخت میکنه یه نکته جالب در مورد ماینر بگم در ساخت اولین ماینر در سهل انگاری جامپری رو نصب نکرده بودم اما جواب میداد تو یه باز نگری متوجه شدم و نصب کردم هیچ تغییری ایجاد نشد این جامپر پایه مثبت انتگرال گیر رو به نقطه مربوطه وصل میکرد . کمی روی خروجی دیجیتال به انالوگ وقت گذاشتم با تغییر تمام پارامترهای منو ها اصلا تغییری نکرد اصلا پالسی به صورت سریال به ورودیش از طریق میکرو اعمال نمیشه نمیدونم یه جای کار میلنگه اگه کسی تونس خروجی رو با منو تغییر بده اطلاع بده

• Like

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
سلام دوست عزیز

دلتا مثل ماینر از نرم افزار یا فایل هگز استفاده نمیکنه من کلیپ های آن را از Youtube دیدم خیلی خوب کار میکنه

با توجه به اینکه هزینه ای نداره سا ختش .فقط مدار LCD ان یک فایل هگز دارد

در ضمن تفکیک هم نداره وروی هم رفته درد سر ماینر را نداره.

با تشکر از شما دوست عزیز.

آخرین ویرایش:

danshgo

کاربر
2009-09-06
16
2
با سلام و خسته نباشید .با عرض پوزش تو لوپ 1.1 سیم 5 رشته ای رو چه طوری با rg 58 connect کنیم. مرسی

danshgo

کاربر
2009-09-06
16
2
باسلام بر دوستان من ماینر 4 رو راه انداختم پس از روشن شدن اعلام کرد باطری خالی است .پس از شارژباطری دیگه روشن نمیشه از دوستان تقاضای کمک

اتيلا

کاربر
2009-04-30
15
15
با سلام من نمیدونم همه چی درسته خروخی ها همه درسته غیر از3120 که 21 تا9 ولت و جریان تو مدار از ورودی21 ولت را به 31 ولت افزایش میده نمیدونم این31 عادی یا نه البته باز هم کل ولتاژ ایسی ها به جز 3120 دقیقا5 هست
:bs_iloveyou:

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
سلام به همگی دوستان خسته نباشید جناب lachinani نظرتون درباره فلزیاب sd2000 چیه من شماتیک و پیسیبی را براتون میزارم یه دستگاه آنالوگه از شرکت minlab میگن تفکیک هم داره اما در باره قدرتش چیززیادی نمیدونم فکر کنم دستگاه خوبی باشه اگه بشه راش انداخت اگه یه نگاه بهش بندازین ممنونتون میشم

بالا