آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام .اقا ما این فایل رو دانلود کردیم فقط یه فایل PDF هست که به فارسی در مورد دستگاه توضیح داده ولی نه برنامه ای نه شماتیکی و.... چیزی نبود که!!!!!!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
185
367
آقايون و خانومها خواهش ميكنم!!!
يكيتون بگه از كجا بايد قطعات نظاميشو گير بياريم.يا حداقل بگيد كامل شده با قطعات نظاميش چنده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
آيا اين فلزيابها ردياب وزارت اطلاعات رودارن چون ردياب وزارت اطلاعات تو همه فلزيابهايي كه تو ايران ميفروشن هست .چون اگرازكسي فلزياب بگيرن جريمش ميكنن ولي آزاد داره فروخته ميشود چون همشون ردياب داره مگر اينكه خودت وارد كرده باشي درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه همش حرفه

• Like

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
آقايون و خانومها خواهش ميكنم!!!
يكيتون بگه از كجا بايد قطعات نظاميشو گير بياريم.يا حداقل بگيد كامل شده با قطعات نظاميش چنده؟

دوست عزیز تو اینترنت سرچ کن "قطعات ماینر4" فروشنده ها رو میبینی. هم تهران هست هم مشهد. فقط نظامی بخر.

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
185
367
سلام
ميشه بگيد با قطعات نظامي كه ساختيد فيبر مسي 10*10رو چه فاصله اي ميزد

• Like

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام .اقا ما این فایل رو دانلود کردیم فقط یه فایل PDF هست که به فارسی در مورد دستگاه توضیح داده ولی نه برنامه ای نه شماتیکی و.... چیزی نبود که !!!!!!!!!اگر دوستان لینک رو دارن قرار بدند [ /QUOTE]

سلام دوستان .لطفا یه نگاه به لینگ دانلود بندازید من دانلود کردم ولی به غیر از یه pdfکه در مورد مدار توضیح داده بود چیزه دیگه ای نبود که .مثل شماتیک ویابرنامه و....

nk.z

کاربر
2010-08-02
11
16
نا كجا آباد
سلام به همگی :
اگه میخایم تفکیک کنیم فقط از طریق adc میشه . یعنی باید بتونیم  روی ولتاژخروجی انتگرال گیر کار کنیم اگه کسی میخواد بیاد شروع کنیم . روی ماینر اگه از تراکو های تقلبی استفاده بشه دیجیت درستی رو نخاهیم داشت . چون یه برنامه نوشتم خروجی انتگرال گیر رو با adc خوندم وقتی روی lcd ، display کردم دیدم اعداد ثابتی ندارم (با منبع تغذیه ) وقتی  با تراکو ها تست کردم خیلی بهتر شد ولی همچنان به شدت تغییر می کرد . احتمالا دلیل اصلی خوب کار نکردن ماینر همین جریان باشه .. این رو هم بگم که اگه بتونید adc خوبی از خروجی داشته باشیم میتونید رو هر فلزیابی (فعلا pi) خیلی کارهارو انجام داد مثل تفکیک کردن هر نوع فلزی همون طور که قبلا ههم گفته بودم که  چه چیزهایی رو تفکیک کرده بودم البته به صورت آنالوگ ، من از همون تئوری برای دیجیتالی هم دارم استفاده میکنم ... اگه از دوستان کسی میخاد بیاد شروع کنیم . منتظرم ...

farman.

کاربر
2009-05-08
18
15
خواهشا دوستان کمک کنن چطور لورنز اصل رو از تقلبی میشه تشخیص داد ضمنا بعضی از دوستان میگن x3 عمق زنیش بیشتر از x5هستش به نظرتون معقوله

farman.

کاربر
2009-05-08
18
15
سلام کسی در مورد دستگاه جنسیس اطلاعاتی داره عمق زنی و کاراییش چطوره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vcd tanin

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
اقا فرمان خوشم میاد ازت که خوب تحقیق میکنی و صبر خوبی داری و هر کی هر چی میگه زود مطیعش نمیشی تو یه سایتی نوشته بود عمق مفید 5 متر و قیمت 13 میلیون و ساخت المانه

بالا