joojoo0065
کاربر
سلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم هزینه ساخت میانر به طور تقریبی چقدر میشه ؟
ممنون
با قطعات معمولی و قلابی حدود 250 و با قطعات اصلی و نظامی که قشنگ کار کنه حدود 600 تومان
سلام به همگی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم هزینه ساخت میانر به طور تقریبی چقدر میشه ؟
ممنون
سلام من ماینر رو ساختم ولی ردیف اول و سوم ال سی دی روشن میشه بعد به زبان المانی مینویسه باطری شارژ نداره لطفا باتری رو شارژ کنید .من دستگاه رو زدم به منبع تغذیه ولی بازهم همین ارور رو میده پتانسیو متری که مربوط به شارژ دستگاه هست رو چرخوندم باز هم ارور قبلی میاد لطفا کمکم کنید اگر کسی مشکل دستگاه رو میدونه راهنمایی کنه
سلام ماینر من کامل شد .وقتی روشن شد تبلیغات اولی میاد و بعد تبلیغات دومی که امد دستگاه توهمین حالت میمونه .یعنی تبلیغات دومی نمیره.اگر کسی میدونه عیب این دستگاه چیه لطفا کمک کنه. لطفا .
سلام به همه دوستان :ماينر4 بنده هم اماده شد. مشكل دستگاه من در اين است كه دستگاه بعد از روشن شدن بدون نمايش دمو بالا ميايد . اما بعد از روشن شدن بدونه ان كه فلزي به توپ ان نزديك شود . اسكيل بار اول كه مربوط به فلزات بي ارزش بوده تا نصفه پر ميشود .وچهار صفرهاي فلزات بي ارزش روي عدد 37وچهر صفرهاي همه فلزات روي عدد 75مانده است .وبعد از روشن خاموش كردن دستگاه دوباره همان حالت را دارد.چون اكثرا با اين مشكل مواجه هستند تقاضا ميرود مارا ياري كنيد...
اگر با کاری که دوست عزیزمان آقای mehrdad1369 گفتند مشکلتان حل نشد cny17 را تعویض کنید.این اپتوکپلر دارای مدل های مختلفی ایت.سعی کنید cny17-2 را تهیه کنیدسلام شما اين پتانسيومتر را تعويض كنيد وبا خريد مجدد سعي كنيد 5دور به خلاف عقربه ي ساعت يا 5دور موافق عقربه ي ساعت بچرخون
منبع : http://www.irantk.ir/irantk2890-116/#ixzz1kUONfoyv
سلام مطمین باشید من مدار رو واسه غیر حرفه ای ها نمیزارم اگه کسی کیسه دوخته سخت در اشتباهه و اشتباهه اگه الکترونیکی نباشی و پا به این سایت بزاری اونا همین ماینر رو درست کنن بهتره واسه یه نقشه تلوزیون در این سایت هفت خان رستم رو باید رد کنی اما واسه مدار تخصصی مثه فلزیاب در به روی همه بازه کاش مدیریت سایت اونایی که میخوان فقط اطلاعات بگیرن رو واسشون محدودیت بزاره من هر چی تجربه دارم رو در اختیار میزارم به فرض اموزش پله پله کویل را با فرض یک دور سیم اغاز کردم اما همه دنبال اخرش بودن و اشتیاق نشون ندادن از شون خواستم منحنی هایی بدست بیارن که رابطه برد و شعاع کویل را نشون میداد اما هیچکی بش توجه هم نکرد واسه اینکه همه میخوان از این سفره بخورن و تو چیدنشم کمکی نمیکنن نه دوستان مطمین باشید تو این قبر مرده ای نیست حالا منم ادعای خدایی نکردم مداری دارم که دس پخت خودمه خوب جواب بده به اونایی که اهل کمی تحقیق در این امر باشن نیز حال میده قطعات استفاده شده هم کم یاب نیس و میتونن از ماینر باز کنن بزارن رو مدار مثه السیدی وهرچی که لازم باشه
سلام من از ماهان صالحی رو می شناسم ایشون یه کلاه برداره از من 180تومن گرفته دستگامو برام پست کرده اما هنوز دستگاهم مشکل داره و تراکو پاورهام که اصل بود رو در اورده وقطعات قلابی جاش گذاشته من جای شما بودم خودم دستگامو درست می کردم