آی پی امداد
abtahi

IGBT. نامعلوم در برد تردمیل

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
فقط این نکته رو در نظر داشته باشید پس از تعویض حتما در قسمت خروجی برق موتور از لامپ تست استفاده کنید. خودم مدتی قبل رفتم جایی که ای جی بی تی ترکیده بود. موتور هم حتی با یک دونه باتری کتابی 9ولتی شروع به چرخش میکرد.(درکمال تعجب!!! چون موتور 180ولتی دی سی هست) بعداز تعویض قطعات همینکه به برق زدم بازم ترکید. دیگه برای بار دوم که گرفتیم و تعویض کردم متوجه شدم در تردمیل مشکل ساز اصلی موتور هست و موتور رو فرستاد برای تعمیر.
لامپ روشن نمیشه موتور هم راه نمیفته

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
410
455
کوهبنان کرمان
لامپ روشن نمیشه موتور هم راه نمیفته
الان بعداز تعویض IGBT در قسمت خروجی (دوتا سوکتی که به موتور میره) چند ولت دارید؟ در حال بدون بار.
یکبار هم بدون موتور وفقط با لامپ تست امتحان کنید که ببینیم برد خروجی داره ولامپ روشن میشه یانه چون ممکنه قطعات بیشتری سوخته باشن

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
الان بعداز تعویض IGBT در قسمت خروجی (دوتا سوکتی که به موتور میره) چند ولت دارید؟ در حال بدون بار.
یکبار هم بدون موتور وفقط با لامپ تست امتحان کنید که ببینیم برد خروجی داره ولامپ روشن میشه یانه چون ممکنه قطعات بیشتری سوخته باشن
درود بر شما.
ببخشید دیر جواب دادم. راه افتاد و اوکی شد. با لامپ نمیدونم چرا راه نیفتاد ولی چون لامپ روشن نشد مطمئن شدم موتور اتصال نیست و موتور رو مستقیم وصل کردم. فعلا که مشکلی نیست. ای جی بی تی 60n60 استفاده کردم. با تشکر از راهنمایی شما.

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
متاسفانه دوباره igbt سوخت و اتصال شد. فیوز 10 هم سوخت. بعد از دو سه روز

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
عجب. زغالهای موتور سالمه؟ درضمن یه احتمالم هست اونم کیفیت قطعات مصرفیه، که فقط چندروز کارکرده
اگه به محض استفاده میسوخت میتونستم بگم موتور مشکل داره. ممکنه موتور مشکل داشته باشه بعد از دو سه روز igbt رو بسوزونه؟ ضمن اینکه من igbt 60n60 گذاشتم که مطمئنا از مال خودش امپر بالاتره.

Arash44

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-06-29
404
2,887
درود دوستان.
ای جی بی تی برد تردمیل سوخته و اتصال کوتاه شده و فیوز 10 امپری هم سوخته ولی متاسفانه شماره روی قطعه توسط سازنده پاک شده. چه پیشنهادی دارید.
بادرود -- بطور کلی شما بررسی کن موتور دستگاه چند آمپر میکشه که روش معمولا نوشته igbt را 2 برابر یا کمی بیشتر انتخاب کن ولتاژ هم 600 باشه . پیروز و سربلند باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pixon12

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
بادرود -- بطور کلی شما بررسی کن موتور دستگاه چند آمپر میکشه که روش معمولا نوشته igbt را 2 برابر یا کمی بیشتر انتخاب کن ولتاژ هم 600 باشه . پیروز و سربلند باشی
من از 60n60 استفاده کردم که ۶۰ امپره. جریان موتور رو نگاه نکردم ولی فکر نمیکنم موتورش 30 امپر باشه. ایندفعه 60n65 میذارم ببینم چی میشه.

بالا