Re: acer v5-571 مشکل روشن نشدن لب تاب
خیلی ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون
فکر کنم درست میگین و دوتا ماسفت که گفتین ماسفت های محافظ باشن و متوجه اتصالشون به ورودی شدم . ولی تو تست بنظرم سالم میومدن و اتصالی کوتاه هم نشون نمیدادن
تو دنبال کردن مسیر متوجه شدم که اتصال ، قبل از ماسفت یک دیود و دوتا خازن بود که سه تاشون اتصال کوتاه نشون میداد . از مدار بازشون کردم دیدم که دیود اتصال کوتاست و تو جستجویی که تو اینترنت کردم به نظر یک tvs دیود میاد که عملکردی تقریبا شبیه به زنر داره
با برداشتن دیود اتصال کوتاه ورودی مدار برطرف شد و احتمال میدم مدار بدون مشکل کار کنه ، البته برای تست منتظر نظر شما دوستان هستم
البته اگه مادربرد با نبود این قطعه هم کار کنه نمیخوام مادربرد رو بدون جایگزین کردن قطعه بزارم . چیکار کنم؟
دوست عزیز،بعد از جک شارژر یک سلف یا فیوز ویا هردو مورد قرار دارند،بع از آن ولتاژ شارژر به یه دیود خازنی وارد شده و از آن به پایه سورس (s) ماسفت مدار محافظ وارد میشود (البته بسته به N chanell یا P chanell بودن ماسفت ممکن است به سورس وارد و از درین (D) خارج و یا بالعکس باشد) ، و از درین (D) همان ماسفت خارج میشود، اگر مدار محافظ شامل بیش از یک ماسفت باشد به ترتیب از درین ماسفت اول خارج و به درین ماسفت بعدی وارد و از سورس ماسفت دوم خارج و ... به همین ترتیب.
این مدار محافظ کنار همان جک ورودی است (رو یا پشت بورد) شما با یه تست ساده میتونید از پایه جک شارژر ببینید به کدام دیود خازنی و سپس به کدام ماسفت یا ماسفت ها راه میدهد و مدار محافظ را به راحتی پیدا کنید.
در تصاویری که از بورد گذاشتید ارتباط بین جک شارژر با pu9202 و pu 9203 و pu3802 و pu4001 (کنار pu3802 قرار داره،تصویر واضح نیست شاید شمارشو اشتباه کردم) رو تست کنید، فکر میکنم همین دو ماسفت آخری، یعنی pu3802 و pu 4001 مدار محافظ بورد شما باشند
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون
فکر کنم درست میگین و دوتا ماسفت که گفتین ماسفت های محافظ باشن و متوجه اتصالشون به ورودی شدم . ولی تو تست بنظرم سالم میومدن و اتصالی کوتاه هم نشون نمیدادن
تو دنبال کردن مسیر متوجه شدم که اتصال ، قبل از ماسفت یک دیود و دوتا خازن بود که سه تاشون اتصال کوتاه نشون میداد . از مدار بازشون کردم دیدم که دیود اتصال کوتاست و تو جستجویی که تو اینترنت کردم به نظر یک tvs دیود میاد که عملکردی تقریبا شبیه به زنر داره
با برداشتن دیود اتصال کوتاه ورودی مدار برطرف شد و احتمال میدم مدار بدون مشکل کار کنه ، البته برای تست منتظر نظر شما دوستان هستم
البته اگه مادربرد با نبود این قطعه هم کار کنه نمیخوام مادربرد رو بدون جایگزین کردن قطعه بزارم . چیکار کنم؟
آخرین ویرایش: