- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
سلام استاد تشکر ازینکه برای منه سراپا تقصیر وقت گذاشتین ازمایش اول:مقداری سیم روکشدار از ترانس لامپ کم مصرف بریدم و برچسب بالای ترانس مورد نظر برداشتم از بالا گذاشتم و از پایین با پنس گرفتم مثل سیمهای کارخانه ای خودش دو دور زدم یک سر سیم روکشدار با تیغ روکش ورداشتم لحیم کردم به مثبت دیود 4007 و سر منفی دیود وصل کردم به مثبت خازن الکترولیتی 0/22 میکرو و سر دیگه سیم روکشدار اونم با تیغ روکش ورداشتم وصل کردم به منفی خازن در گام بعد دستگاه روشن کردم ولتاز دو سر خازن گرفتم در حد صفر بود
ازمایش دوم: در کنار سه خازن پلی استر سوکت 7 تایی وجود داره وسط خالی سه تا قرمز سه تا سیاه قبل از اینکه به ترتیب تک تک سوکتهای قرمز را بردارم ولتاز خروجی دو الکترود گرفتم که در حد 0/024 ولت بود با گیره سوسماری به اهممتر وصل کردم حتی در لحظه اول هم ولتاز بالا نرفت در این زمان همه 6 سیم وصل بود در مرحله بعد یک سیم قرمز در مدار گذاشتم باشه دو تای دیگه از مدار خارج کردم ولتاز خروجی گرفتم به 0/2 ولت رسید حالا برای دو سیم بعدی هم همین کار انجام دادم سیم قرمز بعدی در مدار بود دو سیم دیگر از مدار خارح و اینبار ولتاز خروجی به 0/6 ولت رسید و در گام بعدی با سیم قرمز دیگر ولتاز خروجی به 0/7 رسید در صورتی که بارم دو سیم قرمز وصل نبودند
ازمایشات دیگر:در یکطرف پایه وسط هر 6 فت 310 ولت داره در طرف دیگه پایه کناری 6 فت 310 داره پایه 6 برد اسیلاتور با کم و زیاد شکردن ولوم ولتازش تغییر میکنه ورودی رگولاتور 24 ولت و خروجی ان 12 ولت دارد بازم ممنونتم
سلام
نزدیک برد اسیلاتور 4 فت تخت با اندازه متوسط کنار هم هست که 2 تا تیپ مثبت و 2 تا تیپ منفی است
به 2 تا از این فت ها ولتاژ 24 ولت متصل میشه یعنی از 12 پایه این 4 فت فقط باید دو پایه ولتاژ 24 ولت داشته باشه ببین همینطوره
ضمنا این 4 فت را تست کن
سپاس
آخرین ویرایش: