سلام استاد ولتاز پایه 6 نسبت به بدنه با تغییر ولوم امپر تغییر میکرد از 0/0020 ولت تا 4/32
ای سی هشت پایه عوض کردم هیچ فرقی نکرد
سیم ترانس نتونستم خوب ولتگیری کنم چون وقتی فقط یکرف سیم ولتمتر به سیم ترانس میخورد ولتاژ 5 ولت متناوب نشان میداد با عقربه ای هم تست زدم همین بود یعنی وقتی یک سیم چه مثبت چه منفی به یکی از دو پایه سیم ترانس که کفتین میزدم عقربه حرکت میکرد یبار 4 ولت یبار 5 یبارهم 6 ولت متناوب نشان میداد
ولتاز خروجی دو سر دستگاه 0/070 ولت نشون میده که فایده ای نداره و با خاموش کردن همین ولتاز ناچیز هم میره
سلام
عزیزم نگفتم یک پروب ولتمتر را متصل کن بلکه گفتم نسبت بهم یعنی یک پروب روی یک سیم مشکی و پروب دیگر روی سیم مشکی دیگر ( وقتی هر دو پروب متصله چند ولته )
احتمالا زمان تعویض 3525 اشکالی اضافه شده مانند ترک برد کوچک
من تعجب کردم چطور 3525 را بدون خارج کردن برد کوچک تعویض کردید چون مدار دو رو است و ساده نیست
با آینه و ذره بین و نور چک کن و پایه های مجاور آی سی را تست کن ببین با لحیم اتصالی نکرده باشه
با توجه به سلامت آی سی ها مطمئن باش در جریان تعویض آی سی موردی یا خطایی اتفاق افتاده که برای من هم زیاد پیش اومده
پین 6 آی سی 3140 از طریق دو مقاومت 10 کیلو ی سری به پین 9 آی سی3525 متصل شده
سر وسط یک پتانسیومتر 50 کیلو را به سر وسط این دو مقاومت 10 کیلو متصل کن و یکطرف پتانسیومتر را به 5 ولت و طرف دیگر را به بدنه متصل کن و پتانسیومتر را تغییر بده ببین صدای سوت تغییر میکنه و ولتاژ خروجی میاد یا نه
از اتصال فیش شنت هم مطمئن شو
سپاس