آی پی امداد
abtahi

♥تاپیک درخواست قطعه از فروشگاه صابری♥

vcd tanin

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2010-08-29
919
8,985
نصف جهان
با سلام خدمت دوستان و اقای صابری
جناب صابری اگر بی ادبی کردم معذرت میخوام منظور بدی نداشتم و خیلی خوشحال میشم که بتونم در این زمینه صحمی داشته باشم و خدمتی به دوستان کرده باشم
اقای صابری اگر مورد اضطرای پیش بیاد تلفنی در خدمتم اگر شماره دفتر را نداری ارسال کنم با تشکر فاتحی

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,694
اصفهان
با سلام خدمت دوستان و اقای صابری
جناب صابری اگر بی ادبی کردم معذرت میخوام منظور بدی نداشتم و خیلی خوشحال میشم که بتونم در این زمینه صحمی داشته باشم و خدمتی به دوستان کرده باشم
اقای صابری اگر مورد اضطرای پیش بیاد تلفنی در خدمتم اگر شماره دفتر را نداری ارسال کنم با تشکر فاتحی
به نام خدا
سلام مهندس فاتحی عزیزم. نفرمایید قربان. شما سرورید! خوشحالم که میتوانم از کمک شما استفاده کنم.
شمارتون را دارم و تماس میگیرم.
:32000000:​

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,694
اصفهان

akbarof

کاربر
2013-08-27
206
1,821
خوزستان
به نام خدا
سلام دوست عزیز. نه متاسفانه این مدل را ندارم.

بی نهایت سپاسگزارم آقای صابری آیا جای رو سراغ دارید که بتونم تهیه کنم.این مانیتور ابزار کارم بوده تو این سالها میخوام درست بشه

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,694
اصفهان
بی نهایت سپاسگزارم آقای صابری آیا جای رو سراغ دارید که بتونم تهیه کنم.این مانیتور ابزار کارم بوده تو این سالها میخوام درست بشه
به نام خدا
سلام. آقای جوزی و یا جناب مهندس امهار در فروشگاههای سایت باید داشته باشند.
یا در شهرتون به نمایندگی الجی مراجعه کنید.
راستی اشکالش چی هست؟ در بخش مربوطه مطرح کنید شاید تونستید رفع عیبش کنید.

akbarof

کاربر
2013-08-27
206
1,821
خوزستان
به نام خدا
سلام. آقای جوزی و یا جناب مهندس امهار در فروشگاههای سایت باید داشته باشند.
یا در شهرتون به نمایندگی الجی مراجعه کنید.
راستی اشکالش چی هست؟ در بخش مربوطه مطرح کنید شاید تونستید رفع عیبش کنید.

با تشکر. چشم در بخش مربوطه مطرح میکنم. از نمایندگی ال جی اینجا نگید که اصلا خدماتش اقتضاح هست حدود 2 سال پیش مانیتور 1 ماه پیش بود.یک ایراد جزیی داره بعضی وقتا روشن میشد ولی با تاخیر وقتی از نمایندگی گرفتمش دیگه اصلا روشن نمیشد.خلاصه زمان گذشت و من به شغل شریف تعمیر کاری رو آوردم.خوذم بازش کردم یک فیش بین دوتا برد بود که از محلش جدا شده بود وصلش کردم و روشنش کردم اما بگیر نگیر داره حالا هم فقط چندتا لایت میاره

DSC05404.jpg

بالا