آی پی امداد
abtahi

گیر کردن لباسشویی بکو

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
568
360
درود ،قطعات مدار و ولتاژ ها باید بدرستی برسی بشه، امکان داره از اختلال برنامه باشه،از سالم بودن هیدروستات اطمینان حاصل کنید، شیر ها رو جدا تست کنید و قسمت فرمان رله ها و خود رله ها راروی برد برسی کنید
درود بر شما استاد پدرام عزیز شیر برقی ها سالم میباشند هیدروستات فقط یک سیم پیچ با دو عدد خازن کوچک اس ام دی تشکیل شده است سیم پیچ سالم است اما خازنهای اس ام دی را تست نکرده ام احتمال هم دارد که هیدروستات درست عمل نکنه اما بعضی از همکاران محل هم احتمال میدهند که تاکو درست عمل نکنه اهم تاکو هم ۹۴ اهم میباشد که فردا ببینم تاکو و هیدروستات میتونم پیدا کنم یا نه ممنون از شما

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
75
52
درود بر شما استاد پدرام عزیز شیر برقی ها سالم میباشند هیدروستات فقط یک سیم پیچ با دو عدد خازن کوچک اس ام دی تشکیل شده است سیم پیچ سالم است اما خازنهای اس ام دی را تست نکرده ام احتمال هم دارد که هیدروستات درست عمل نکنه اما بعضی از همکاران محل هم احتمال میدهند که تاکو درست عمل نکنه اهم تاکو هم ۹۴ اهم میباشد که فردا ببینم تاکو و هیدروستات میتونم پیدا کنم یا نه ممنون از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
2016-12-05
75
52
خواهش میکنم قبلا مشکل مشابه زیاد بوده که هیدروستات دچار مشکل بوده و ماشین ابگیری نمیشده یا به درستی ابگیری نمی شد.

• Like

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
568
360
از دوستان کسی در مورد لباسشویی بکو اطلاعات خوبی دارد ؟چونکه این لباسشویی هنوز دستم مونده

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
152
131
مازندران،نور
از دوستان کسی در مورد لباسشویی بکو اطلاعات خوبی دارد ؟چونکه این لباسشویی هنوز دستم مونده
درود،طبق نظر دوستان هیدروستات رو عوض کنید،دوم اینکه موتور رو خشک کن نمیره ذغال موتور رو نگاه کردید؟بعضی وقتا بر اثر استفاده نکردن ذغال گیر میکنه یا اینکه ممکنه ذغال تمام کرده باشه

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
152
131
مازندران،نور
درود،طبق نظر دوستان هیدروستات رو عوض کنید،دوم اینکه موتور رو خشک کن نمیره ذغال موتور رو نگاه کردید؟بعضی وقتا بر اثر استفاده نکردن ذغال گیر میکنه یا اینکه ممکنه ذغال تمام کرده باشه
و اینکه زمانیکه لباسشویی رو تعمیر کردید برد رو در آوردید؟یعنی سوکتای برد رو جدا کردید؟

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
568
360
با نهایت تشکر از استاد عزیز هیدروستات هم تعویض شد و موتور هم باز کردم و دوباره بستم همه چیز اوکی بود این بار هم برد روشن شده اما سلکتور تعویض هم نمیکنه یعنی از قبل هم تعویض نمیکرد سلکتور هم سالم است و با سلکتور یک لباسشویی دیگر هم تست کردم اما قبلا بدون استارت زدن فقط با بستن درب خودبخود کار میکرد الان دیگر با فشردن دکمه استارت هم کار نمیکنه با اینکه میکرو سوییچ هم سالم است البته من فقط یک خازن ۱۰۰ نانو در قسمت موتور کنار دیود پل را تعویض کردم چرا که به ۶۰ نانو افت کرده بود البته وقتی ریست میکنم در طول ریست E07نشان میده که مربوط به موتور می باشد

• Like

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
152
131
مازندران،نور
بله سوکتها را جدا کرده بودیم
صبح زیباتون بخیر،احتمال نداره سوکتها رو اشتباه بسته باشيد؟تو بعضی از این بردها سوکتها شبیه و اندازه هم هستند ممکنه آدم حواسش نباشه اشتباه ببنده

• Like
بالا