آی پی امداد
abtahi

کویل در فلزیاب PI قسمت اول

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
hi sisco

سلام به همگی

sisco میبینم که دوباره سرو کلت پیداشده تو سایت دنبال مدار جدیدی

خوش اومدی. sisco شما که با دستگاه های شرکت من کار کردی دیگه چرا یعنی اینقدر.؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
اقاي biman
شما هم هم مثل بقيه فقط در حال تبليغ و فروش دستگاههاي خودتون هستيد و براي اينكار اين سايت را محلي براي تبليغ و فروش دستگاههاتون انتخاب كرديد

و بخاطر همين كار شما يك سري اشخاص در بلاگهاي بي ارزش خود اين سايت را به سايتي كلاه بردار تشبيه كرده اند و تمام اين اتفاقها بخاطر كارهاي بيهوده امثال شماها است

با سلام

جناب sisco محترم

ممنون از اینکه انتقاد میکنید.
بنده تا کنون در سایت تبلیغ هیچ فلزیابی را نکرده ام . در ضمن مدرک دکترای من الکترونیک نیست وهیچ سر رشته ای از الکترونیک ندارم و در این سایت فقط وفقط از دوستان راهنمایی خواسته ام. آنها نیز خالصانه کمک
کرده اند . شما اگر پستهای بنده را یک نگاه بیندازی کاملا متوجه قضاوت نادرست خود خواهید شد.

در مورد دستگاه آقا فرهاد نیز واقعییت را گفتم .

با آرزوی موفیت برای همه دوستان

با تشکر...

• Like

sisco1

Banned
2009-02-02
39
83
با سلام

جناب sisco محترم

ممنون از اینکه انتقاد میکنید.
بنده تا کنون در سایت تبلیغ هیچ فلزیابی را نکرده ام . در ضمن مدرک دکترای من الکترونیک نیست وهیچ سر رشته ای از الکترونیک ندارم و در این سایت فقط وفقط از دوستان راهنمایی خواسته ام. آنها نیز خالصانه کمک
کرده اند . شما اگر پستهای بنده را یک نگاه بیندازی کاملا متوجه قضاوت نادرست خود خواهید شد.

در مورد دستگاه آقا فرهاد نیز واقعییت را گفتم .

با آرزوی موفیت برای همه دوستان

با تشکر...

جناب اقاي biman

اين حرفي كه شما تو اين بخش زده بوديد و از دستگاه pi قا فرهاد تعريف كرده بوديد يعني تبليغات هستش و شما با اين كار كاربران را به خريد اين دستگاه تشويق ميكنيد نه به هم لفكري و ساخت اين دستگاه و اگر شما اين دستگاه را داريد و استفاده كرديد كاري نداريم چون در بعضي از سايتهاي ايراني از اين كلمات شما سوء استفاده ميكنند و انجمن تعمير كاران را به انجمن ..... معرفي ميكنند و اين كار شما در سايت صحيح نيست

• Like

behrouz_t

کاربر
2009-06-04
32
54
میخواستم بدونم اگه کویلی را صرفا با یکی از مشخصات داده شده ( مقاومت یا اندوکتانس)بپیچیم در حالی که هر دو پارامتر را داشته باشیم آیا مشکلی در کار دستگاه ایجاد میشود یا حتما باید هر دو فاکتوررا در نظر بگیریم؟ ممنون

• Like

behrouz_t

کاربر
2009-06-04
32
54
مثل اینکه توی این تاپیکها بجز جروبحث چیز دیگه ای جا نداره.لطفا یکی از مدیران سایت فکری بحال این وضعیت بخش فلزیابها!!!! بکنند خواهشا زودتر

• Like

biman

Banned
2008-09-25
120
162
Iran
جناب اقاي biman

اين حرفي كه شما تو اين بخش زده بوديد و از دستگاه pi قا فرهاد تعريف كرده بوديد يعني تبليغات هستش و شما با اين كار كاربران را به خريد اين دستگاه تشويق ميكنيد نه به هم لفكري و ساخت اين دستگاه و اگر شما اين دستگاه را داريد و استفاده كرديد كاري نداريم چون در بعضي از سايتهاي ايراني از اين كلمات شما سوء استفاده ميكنند و انجمن تعمير كاران را به انجمن ..... معرفي ميكنند و اين كار شما در سايت صحيح نيست

جناب sisco

دوستان در مورد دستگاه آقا فرهاد پرسیدند و بنده هم جواب دادم.

و هیچ کس را مجبور به خرید این دستگاه نکرده ام وحتی خودم نمونه اش را ندارم و فقط برای تست چند روز در اختیارم بود .

و فکر نمیکنم اقا فرهاد هم اقدام به فروش این دستگاه کرده باشند

باز هم ممنونم...

• Like

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
با سلام
متاسف هستم که این تاپیک هم الوده به خودخواهی ها شد . این تاپیک تازه وارد بحث های حرفه ای شده بود که بعضی از دوستان خرابش کردند .
از مدیر بخش اقا fery بسیار دلخور شدم . لطفا یک فکری به حال پایان یافت این بازی ها بکنید . در ضمن از شما بعید بود که شما هم وقت خود را وارد بحث های بیهوده کنید !!!!

آخرین ویرایش:

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
نمیدونم منظورتون از این همه جر و بحث چیه؟؟؟؟؟
اقای رمضانی شما الان چند باره که سایتو به جنجال میکشونی ..
منظورتون چیه از این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای سیسکو شما هم همینطور.....هر از چند گاهی میاین و هر موقعی هم که میاین سایت جنجالی میشه اگه انتقادی دارین با هم بصورت خصوصی بحث کنین یا با مدیر سایت در میون بزارین....

• Like

behrouz_t

کاربر
2009-06-04
32
54
آقایون کسی ما رو لایق میدونه که به سوال من در تاپیک 68 که تا به حال ده بار به شکل های مختلف در فرومهای مختلف مطرح کردم جواب بده آقا جان هر کسی دوست دارید بگید کویل گلد اسکن 4 رو چطوری بپیچیم چون در نقشه فقط اهم و اندوکتانسش رو داده آیا میشه اون رو به شکل تخت و یا لوپ 1*1 متر پیچید ؟ آیا میشه فقط با در نظر گرفتن اهمش پیچید؟منتظرم:smilie_help::sadwalk::051::confused:

آخرین ویرایش:

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام
از مدیران خواهش می کنم که با کسانی که مباحث و تاپیک ها را با متن های بیفایده و گزاف پر می کنند برخورد قاطع بفرمایید و در صورت امکان متن های انها را حذف کنید چون بین مطالب فاصله افتاده است لطفا به همین تاپیک دقت کنید ، تازه مطالب و مباحث مطرح شده داشت رنگ و بوی حرفه ای بخود می گرفت که بعضی از دوستان با متن های بیهوده بین ان همه مطالب فاصله انداختند و پیوستگی مطالب ازبین رفته و این تاپیک لطمه خورده است
با تشکر

بالا