سلام
با نرم افزار quick techpro که بوتیبل هست میتونید گرافیک و کل سیستم رو چک کنید.اگر حرارت گرافیک با وجود کار کردن فن بالا هست احتمال دیسکانکتی چیپ گرافیک هست.شما میتونید توی سیف مود گرافیک اصلی رو دیسبل یا uninstall کنید و ببینید با گرافیک اینتلی کندی سرعت بر طرف میشه یا خیر.
در مورد کار نکردن فن.نرم افزاری هست که کنترل فن رو بدست میگیرید و میتونید فرمان بدید که در چه درجه حرارتی فن شروع بکار کنه.اسمش دقیقا یادم نیست.
فن در دمای تعریف شده باید شروع به کار کنه.اگر نمیکنه امکان داره که ای سی I/O اسیب دیده باشه یا EC بایوس مشکل داشته باشه.اگر ای سی ای او قابل پروگرام هست نیاز به پروگرام مجدد داره.البته قبل از همه این کار ها اون چه که گفتم رو عمل کنید.
ممنون از راهنمایی حرفه ای تون
در مورد کارت گرافیک باید خدمتون عرض کنم که فقط کارت گرافیک اینتل نصبه و جیفورس نصب نیست.
من دیشب توی سایتای خارجی داشتم میچرخیدم که یه جا یکی اشاره به بایوس کرده بود و من یادم افتاد که بایوس لپتاپو اپدیت کرده بودم پارسال و بعدش یه ویندوز کپی ریختم روش و پیغام هایی که مایکروسافت میفرستاد و... و مشکل هم از اون به بعد پیدا شد.
از سایت ایسر یه بایوس ورژن پایینتر دانلود کردم و اومدم نصبش کنم که توی قسمت داس فرمان داد فن روشن شه و فن با دور تند شروع به کار کردن کردو دیگه از لگ و هنگ خبری نشد تا اینکه ارور باتری داد.من باتریمم خرابه اخه..خخ
میگفت تا ۲۰ درصد شارژ نداشته باشه باتری اپدیت نمیکنم.
در ضمن اولین باری بود که دور تندش کار میکرد و حتی با نرم افزار کنترل سرعت فن هم دور تندش کار نمیکرد.
احتمالا با اپدیت بایوس به ورژن پایینتر مشکل حل میشه ولی مشکل گیر اوردن باتری این مدل توی بندرعباسه که تقریبا محاله
اگه راه حل دیگه ای دارید ممنون میشم بگید...سپاس