آی پی امداد
abtahi

مشکل: کم شدن ولتاژ خروجی پدال چرخ خیاطی کاچیران ( 120 ولت به جای 220 ولت )

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
981
2,683
سلام
پدال چرخ خیاطی که به جای خروجی 220 ولت ( حداکثر سرعت ) خروجی حدود 120 ولت داره که سرعتش از حالت عادی کم است . مورد مشابه پیش میومد که با تعویض دو عدد تریاک به شماره BT136 مشکل حل میشد . ولی در این مورد هنوز هم مشکل رفع نشد . ( یک پدال سالم دارم که با تعویض تریاک های دو پدال معلوم شد که مشکل از تریاک نیست ) مقاومت ها و دیود ها را چک کردم سالم است . تنظیم سرعت را هم اتصال کوتاه کردم که بیشترین سرعت را داشته باشه . عکس برد را میزارم لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

DSC_0152.JPGDSC_0150.JPG

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
981
2,683
سلام . کسی نظری نداره ؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
با سلام
ولتاژ 120خروجی رو از ولت متر سنجیدین؟ بهتره برای تست عملکرد این دیمر از موتور خود چرخ خیاطی استفاده کنین
میکرو سوییچ و کلید و خازنهای ام کا پی (البته چندتایی نقش نویز گیر را دارند) را با دقت بیشتری بررسی کنید
در برد u12 و u13 ایا رگولاتور هستند ؟شماره روی اون رو بگین.

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
981
2,683
سلام
این مدل پدال ها به خاطر داشتن دو عدد تریاک تا به موتور وصل نکنی خروجی ولتاژی نشون نمیده . عدد 120 ولت وقتی به موتور وصل هست و هنگام چرخیدن موتور نشون میده . همین مدل پدال دیگه هست که وقتی به موتور وصل میکنی و درحال چرخش 230 ولت نشون میده . v12 ترانزیستور به شماره 2N6027 است و v13 هم ترانزیستور BC547 هست . با تشکر

2024-07-04
6
2
ملارد
درود وقت بخیر استاد بنده هم با این پدال همین مشکل مواجه شدم تمام خازن و ترایاک ها و ترانزیستور و دیودهای رو چک کردم درست بودن
فقط مقاومت ها رو چک نکردم
البته یکی از ترانزیستور ها سوخته بود 2N6027 که تعویض کردم لطفاً اگر مشکل را میدانید ... بفرمایید...ممنون میشم

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
244
508
لرستان
کسی نیست ...عزیزی جواب منو بده...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام. مهندس میکرو سویچ و پتانسیومتر متغییر که سرعت موتور را کم و زیاد می کند بررسی کن احتمالا یا خراب شده یا پایه اش که روی برد لحیم شده جدا شده و از یک لامپ 100وات به جای چرخ استفاده کن بهترین وسیله جهت تست سرعت کم و زیاد موتور است هر موقع پدال کمی به پایین فشار دهی نور لامپ کم است و هر موقع بیشتر به سمت پایین پدال فشار دهی لامپ پر نور تر است و ولتاژها را هم با این روش میشه تست کرد گاهی اوقات هم بر اثر ضربه پایه یکی از قطعات روی برد جدا میشه که باید مجدد لحیم شود
پتانسومتر یک سره کن اگر ولتاژ درست شد تعویض کن مشکل حل میشه

بالا