سلام دوستان
یه مودم برای من اومده که ر وشن نمیشه دو تا خازن باد کرده داشت عوضشون کردم بازم روشن نشد فک کنم این آی سی هم سوخته که تصویرش رو گذاشتم همکاران عزیز راهنمایی میکنید این قطعه چیه ؟ و مشابهی داره یا نه تشکر از لطف دوستان
سلام
قطعه با چنین کدی پیدا نکردم؛ اما با توجه به سلف کنار قطعه، باید یه DC DC Convertor باشه.
در حال حاضر هرچند زاویه تصویر تهیه شده بسته هست و نمیشه تشخیص داد؛ اما به نظر میرسه پایههای ۱ و ۲ و ۳ فارغ از ترتیب اونها VCC, GND, OUT باشند. لذا ببینید اساسا روی ورودی و خروجی ولتاژی هست یا خیر.
چند راه حل برای پیدا کردن ولتاژ خروجی این قطعه دارید.
۱- مسیر خروجی قطعه رو دنبال و ببینید تغذیه چه آیسیهایی رو تامین میکنه و از طریق دیتاشیت ولتاژ مورد نیاز این آیسیها رو مشخص کنید که از این راه ولتاژ خروجی قطعه مورد نظر هم مشخص میشه.
۲- کارکرد هر یک از پایههای قطعه رو مشخص بفرمایید و از طریق بخش
آی سی های Dc to Dc در انجمن، آیسی مشابه رو شناسایی بفرمایید.
۳- راه حل دیگه اینه که ببینید آیا مشابه این قطعه در این مودم هست یا نه؛ اگر بود؛ اون قطعه رو جایگزین قطعه سوخته کنید و ولتاژ خروجی رو مشخص بفرمایید.
۴- و در نهایت حتی با پیدا نکردند مشابه، پس از مشخص کردن ولتاژ خروجی از طریق آنچه در بند ۱ بیان شد؛ با جایگزینی ماژول DC DC Convertor تغذیه اون بخش از مودم رو تامین بفرمایید.
در هر صورت باید به این نکته توجه کنید که سوختن این نوع قطعات بی دلیل نیست و معمولا کشیدن آمپر بیش از حد باعث چنین مشکلی میشه. لذا قبل از پیدا کردن عیب اصلی به هیچ وجه قطعهای جایگزین نکنید؛ چرا که به سرنوشت این دچار میشه.