درود مهندس جان ..متاسفانه ماشین ده هستش برسه حتما نتیجه رو اعلام میکنممشکلت حل شد مهندس ؟
درود مهندس جان ..متاسفانه ماشین ده هستش برسه حتما نتیجه رو اعلام میکنممشکلت حل شد مهندس ؟
درود ن اقا کلا دزدگیرو میزنه البته اگه سویچ باز کنم یا دربسلام این دستگاه مجیکار نیست tld وزمانی ک روی حالت قفل با کلید لرن کد نمیگیره
درب باز پدال ترمز نگه میداری ده بار سویچ باز و بست بار آخر باز از روی قفل بیرون میاد بعد کد بده
روش دیگه نیست که امتحان کنمسلام این دستگاه مجیکار نیست tld وزمانی ک روی حالت قفل با کلید لرن کد نمیگیره
درب باز پدال ترمز نگه میداری ده بار سویچ باز و بست بار آخر باز از روی قفل بیرون میاد بعد کد بده
کلید لرن دستگاه بعد از ده بار رو بگیرم و ریموت رو بزنم ؟سلام این دستگاه مجیکار نیست tld وزمانی ک روی حالت قفل با کلید لرن کد نمیگیره
این عکس سیم کشی و ریموت خود ماشین و ی یدک که تست کردم سیم مشکیه زیر همین پا به منفی خورده اون دوتا سفید ها رفتن داخل دربکلید لرن دستگاه بعد از ده بار رو بگیرم و ریموت رو بزنم ؟
روش ریست و کد دهی دزدگیر tldاین عکس سیم کشی و ریموت خود ماشین و ی یدک که تست کردم سیم مشکیه زیر همین پا به منفی خورده اون دوتا سفید ها رفتن داخل درب
با این روشی ک فرستادم حتما کد میگیرهاین عکس سیم کشی و ریموت خود ماشین و ی یدک که تست کردم سیم مشکیه زیر همین پا به منفی خورده اون دوتا سفید ها رفتن داخل درب
درود واقعا ممنون ی هزینه رو کم کردی خدا اجرت بدهروش ریست و کد دهی دزدگیر tld
مرسی حتما گزارش میدم فقط قبلش باید سیم کشیو گمونم اصلاح کنم ریموت هم یدک مشابه دارم براتستبا این روشی ک فرستادم حتما کد میگیره
اگر کد نگرفت ایراد از ریموت حتما بادستگاه فرکانس تست کن ک سالم باشه؛ rfاین دستگاه ندرت خراب میشه
سلام دوستان با نقشه ای که دوستمون فرستاد ریست ضد و کد هم گرفت تشکردرود ممنونم از پاسختون حتما نتیجه رو اعلام میکنم