آی پی امداد
abtahi

کمک برا کد دهی دزدگیر ماجیکار HT300

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
430
252
29
Yazd
با سلام خدمت همکاران و اساتید
دوستان این دستگاه پنج سالی هست رو ماشینه
یهو ریموت کار نکرد
الان ن ریسیت میشه ن کد میگیره
یکی از عزیزان گفتند که روی قفله کد نمیگیره و تعویض ایسی
اینجا مقالاتی بود که کمک گرفتند گفتم بپرسم شاید اساتید راه کار دیگه ای بدن

پیوست‌ها

• 791.9 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 566.1 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • 659 کیلوبایت بازدیدها: 17

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,487
4,709
شما اول باید ببینی ریموتت سالم هست یا خیر که احتمال زیاد ریموت ایراد داره . این راهکاریکه براتون میگم چیزی نیستکه راحت بدست آمده باشه هرکسی براتون راهکار نمیده . برای تست ریموت یا باید تستر ریموت داشته باشید یا از رادیو موج FM استفاده کنید البته اول با ریموت سالم موج یا نقطه مورد نظرو پیدا کنید بعد با ریموت مشکوک امتحان کنید دکمه ریموتو فشار بدید از بلندگو باید صدای فرکانس پخش بشه . راه دیگه که براتون راحتتره برق دزدگیرو وصل کنید یک بازر یا بلندگو یک پایه به بدنه منفی و سر دیگه به پایه وسط برد RF لحیم کنید باید صدای فشششش از بلندگو پخش بشه اگر شد برد سالمه نشد یک جای کار مشکل داره . اگر داشت دکمه ریموتو بزنید ، نزدیک برد باشه بهتره ، اگر صدای فرکانس پخش شد ریموت سالمه اگر نشد ریموت خرابه برای مطمئن شدن میتونید با ریموت کرکره که فرکانس 433 هست امتحان کنید چون دستگاه شما هم ۴۳۳ هست آیسی هم میتونید خام کنید با پروگرامر . برد RF و آیسی ایپرام و کلید لرن را مشخص کردم نتیجه را اعلام کنید .
۲۰۲۴۱۰۱۸_۰۹۴۴۱۶.jpg

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
430
252
29
Yazd
شما اول باید ببینی ریموتت سالم هست یا خیر که احتمال زیاد ریموت ایراد داره . این راهکاریکه براتون میگم چیزی نیستکه راحت بدست آمده باشه هرکسی براتون راهکار نمیده . برای تست ریموت یا باید تستر ریموت داشته باشید یا از رادیو موج FM استفاده کنید البته اول با ریموت سالم موج یا نقطه مورد نظرو پیدا کنید بعد با ریموت مشکوک امتحان کنید دکمه ریموتو فشار بدید از بلندگو باید صدای فرکانس پخش بشه . راه دیگه که براتون راحتتره برق دزدگیرو وصل کنید یک بازر یا بلندگو یک پایه به بدنه منفی و سر دیگه به پایه وسط برد RF لحیم کنید باید صدای فشششش از بلندگو پخش بشه اگر شد برد سالمه نشد یک جای کار مشکل داره . اگر داشت دکمه ریموتو بزنید ، نزدیک برد باشه بهتره ، اگر صدای فرکانس پخش شد ریموت سالمه اگر نشد ریموت خرابه برای مطمئن شدن میتونید با ریموت کرکره که فرکانس 433 هست امتحان کنید چون دستگاه شما هم ۴۳۳ هست آیسی هم میتونید خام کنید با پروگرامر . برد RF و آیسی ایپرام و کلید لرن را مشخص کردم نتیجه را اعلام کنید .مشاهده فایل‌پیوست 219095
درود ممنون از پاسخ جامعتون مفید و ارزنده
تا حد تجربه خودم تست کردم و هردوسالم بود
دستگاه رو وصل کردم همه چی اوکی حتی ظربه بخوره سنسور عمل میکنه تنها مشکل کد نگرفتن ریموته و ریست کردم با دکمه لرن بازم نگرفت الان دکمه لرن میگیرم هیچ عملی نشون نمیده تجربیات ارزشمندتونو تست و نتیجه رو گزارش میکنم بازم ممنون وقت گذاشتید

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
430
252
29
Yazd
شما اول باید ببینی ریموتت سالم هست یا خیر که احتمال زیاد ریموت ایراد داره . این راهکاریکه براتون میگم چیزی نیستکه راحت بدست آمده باشه هرکسی براتون راهکار نمیده . برای تست ریموت یا باید تستر ریموت داشته باشید یا از رادیو موج FM استفاده کنید البته اول با ریموت سالم موج یا نقطه مورد نظرو پیدا کنید بعد با ریموت مشکوک امتحان کنید دکمه ریموتو فشار بدید از بلندگو باید صدای فرکانس پخش بشه . راه دیگه که براتون راحتتره برق دزدگیرو وصل کنید یک بازر یا بلندگو یک پایه به بدنه منفی و سر دیگه به پایه وسط برد RF لحیم کنید باید صدای فشششش از بلندگو پخش بشه اگر شد برد سالمه نشد یک جای کار مشکل داره . اگر داشت دکمه ریموتو بزنید ، نزدیک برد باشه بهتره ، اگر صدای فرکانس پخش شد ریموت سالمه اگر نشد ریموت خرابه برای مطمئن شدن میتونید با ریموت کرکره که فرکانس 433 هست امتحان کنید چون دستگاه شما هم ۴۳۳ هست آیسی هم میتونید خام کنید با پروگرامر . برد RF و آیسی ایپرام و کلید لرن را مشخص کردم نتیجه را اعلام کنید .مشاهده فایل‌پیوست 219095
پروگرامر رو ندارم ولی راه کار های ارزشمند ذکر شده رو حتما چشم اعلام میکنم

Autoday

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2019-08-02
144
141
59
خراسان رضوی مشهد
سلام این دستگاه مجیکار نیست tld وزمانی ک روی حالت قفل با کلید لرن کد نمیگیره
درب باز پدال ترمز نگه میداری ده بار سویچ باز و بست بار آخر باز از روی قفل بیرون میاد بعد کد بده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: daniyal18

daniyal18

کاربر vip
کاربر
2022-11-26
430
252
29
Yazd
سلام این دستگاه مجیکار نیست tld وزمانی ک روی حالت قفل با کلید لرن کد نمیگیره
درب باز پدال ترمز نگه میداری ده بار سویچ باز و بست بار آخر باز از روی قفل بیرون میاد بعد کد بده
درود ممنونم از پاسختون حتما نتیجه رو اعلام میکنم

بالا